Eaton xComfort combineert comfort en veiligheid met energiebesparing en duurzaamheid

Het xComfort-huisautomatiserings-systeem biedt steeds meer mogelijkheden om comfort en veiligheid in huis te combineren met energiebesparing en duurzaamheid.

De vorig jaar geïntroduceerde Smart Home Controller neemt hierbij een prominente plaats in. De noviteiten die Eaton dit jaar op de markt brengt, sluiten perfect aan op de Smart Home Controller.

 
De xComfort-schakelactor is platter!

De nieuwe schakelactor CSAU-01/01 is platter dan zijn voorganger en heeft een diepte van 18 mm waardoor deze nog eenvoudiger in te bouwen is achter een wandcontactdoos of inbouwschakelaar. Beschikbaar als schakelactor 1-polig, uitgevoerd met geïntegreerde binaire ingang of voorzien van geïntegreerde binaire ingang en energiemeetsensor.

 
Door de geïntegreerde binaire ingang is het nu ook mogelijk om direct op de schakelactor een wandschakelaar aan te sluiten waardoor een extra binaire ingang komt te vervallen.
Het (extra) aanbrengen van wandinbouwdozen niet meer nodig is; dit bespaart tijd, kosten en ruimte.

 
Met de nieuwe schakelactoren met geïntegreerde energiemeetsensor is het mogelijk apparaten en/of verlichting te schakelen en gelijktijdig de verbruikte energie te meten.
Bij toepassing van een Smart Home Controller in de xComfort installatie kan in de APP nu ook het door de actor gemeten energieverbruik getoond worden. De 5 grootste energieverbruikers kunnen grafisch getoond worden.

 
Ook een nieuwe platte xComfort-router beschikbaar

Ook de xComfort router CROU-01/01 is vervangen door een nieuwe versie die platter is dan zijn voorganger (nog maar 18 mm). De nieuwe router is verkrijgbaar  als standaard router met én zonder geïntegreerde logische functies.

 
Drie nieuwe xComfort-blisterpakketten met trendy schakelaars

Eaton heeft drie nieuwe blisterpakketten samengesteld waarmee snel en eenvoudig xComfort-functies te realiseren zijn:

  • Easy-Switch 55 mm, voor het draadloos schakelen van verlichting en apparaten,
  • Easy-Dim 55 mm, voor het draadloos schakelen en dimmen van verlichting,
  • Easy-Shading 55 mm, voor het draadloos aansturen van rolluiken en jaloezieën.

Meer informatie via www.eaton.nl/xComfort

« Nieuws overzicht