Nieuwe vaste trap van Gorter heeft automatisch stellende treden

Gorter® introduceert vaste trap die bij het plaatsen zichzelf automatisch stelt.

Gorter® staat vooral bekend om hun unieke dakluik. Specifiek vanwege de onovertroffen hoge isolatiewaarde. Als enige biedt het bedrijf een dakluik zonder een koudebrug.

Het voorkomen van een koudebrug is essentieel voor het behalen van een hoge Rc-waarde.

 
Goed bekend, maar zeker niet minder innovatief zijn de trappen en ladders en dan met name een vaste trap die bij het plaatsen, zichzelf automatisch stelt.

Combinatie dakluik vaste trap

Om het platte dak te kunnen bereiken biedt Gorter® een stijlvolle en praktische toegang door het dak. Het gaat om een combinatie van een dakluik met een modern vormgegeven vaste trap, type GS55. Bij een verdiepingshoogte van 3000 - 3370 mm en een hellingshoek van 55 tot en met 65 graden, stellen de treden zich automatisch horizontaal. Hierdoor is de trap zonder aanpassingen in veel omstandigheden direct toepasbaar en geïnstalleerd. Op dit systeem is een patent verkregen.

Nieuwe vaste trap met dezelfde unieke eigenschappen

Door de grote vraag is onlangs de kortere variant geïntroduceerd: de GS50. Deze trap is met name ontworpen voor toepassing bij lagere verdiepingshoogten: van 2500 - 3000 mm. De nieuwe Gorter GS50 trap is, zoals de GS55 vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en is modern vorm gegeven.

Toepassing nieuwe vaste trap in combinatie met een (glazen) dakluik

Een dakluik in combinatie met de nieuwe vaste trap van Gorter® past uitstekend in nieuwbouw, maar ook in moderniseringstrajecten. Bijvoorbeeld op een dakterras dat als loungeruimte, met panorama-uitzicht, wordt ingericht.

TÜV gecertificeerde daktoegang

De complete Gorter® daktoegang, inclusief vaste trap, is als geheel aantoonbaar veilig (o. a. TÜV, KOMO en Aboma Keboma).

 
Meer informatie over de Gorter® trappen en ook de unieke dakluiken met onovertroffen isolatiewaarde, door de gepatenteerde thermisch onderbreking van de constructie, is te vinden op www.dakluiken.nl/gs55.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie