Het is niet toevallig dat ons logo groen is

ORONA is het eerste bedrijf in de internationale liftsector met Ecodesign-certificaat – ISO 14006.

In 2008 verkreeg ORONA als eerste bedrijf uit de lift- en roltrappenbranche wereldwijd het certificaat voor duurzaam ontwerpen.

Door te voldoen aan de vereiste standaarden van de norm ISO 14006 vernieuwde Orona in 2011 deze verplichting door het bereik van het certificaat duurzaam ontwerpen te vergroten van Europees (UNE 15031:2003) naar wereldwijd niveau.
De methodologie van duurzaam ontwerpen is geïntegreerd in het ontwerpproces en beheersysteem van Orona. Door deze systematiek wordt in elke fase van de productlevenscyclus rekening gehouden met het milieu.

Wat is ECODESIGN?

Ecodesign betreft ‘schone’ beheermethoden in alle fasen van de levensduur van een product, van ontwerp tot en met ontmanteling: minimale emissies, de juiste productiemethoden en energiezuinigheid.

Ondersteuning en advies

Orona biedt ondersteuning en advies over:

  • het verkrijgen van milieucertificaten (zoals VDI, BREEAM, LEED);
  • intelligente oplossingen met een minimale impact op het milieu die bijdragen aan het verbeteren van de milieuprestaties van uw gebouw;
  • analyse van de energiezuinigheid door onderzoek te doen naar potentiële besparingen na optimalisatie van installaties.
Meer informatie

Meer weten over wat Orona voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.
We vertellen u graag meer!

 
www.orona.nl
info@liften.nl
(0172) 44 61 16

« Nieuws overzicht