Efficiënt energie besparen met IsoBouw

IsoBouw Systems bv ontwikkelt en vervaardigt duurzame isolatiesystemen.

IsoBouw Systems bv ontwikkelt en vervaardigt isolatiesystemen gebaseerd op EPS (geëxpandeerd polystyreen). Het bedrijf heeft een voortdurende focus op innovatie.

De isolatiesystemen kenmerken zich door het duurzame karakter, de hoge kwaliteit en veel verwerkingsgemak. Dat leidt tot besparing van tijd, geld en energie.
Bijna het gehele assortiment is gecertificeerd met een DUBOkeur. Dit betekent dat de producten de beste milieuscore hebben in vergelijking tot alternatieven. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de productie van EPS de laagste energie-input vraagt, EPS voor 98% uit lucht bestaat, duurzaam isoleert en volledig recyclebaar is.

 
Mede door de goede milieu-eigenschappen van EPS is vrijwel het gehele assortiment van IsoBouw gecertificeerd met een DUBO-keurmerk. Dankzij dit keurmerk is investeren in de toepassing van deze producten fiscaal aantrekkelijk.

 
Meer info hierover via www.isobouw.nl/fiscalevoordelen.

Succesvolle renovatiesystemen

IsoBouw levert systemen voor nieuwbouw en renovatie. Bekende voorbeelden van succesvolle renovatieproducten zijn:

  • SlimFix Reno+ - een dun dakelement met hoge isolatiewaarden voor het na-isoleren van een hellend dak. Hiermee wordt met een beperkte opbouwhoogte het dak voorzien van een uitstekende isolatielaag;
  • SlimFix Deco - een zolderisolatiesysteem dat snel en eenvoudig in slechts drie verwerkingsstappen geplaatst wordt en zonder extra handelingen een luchtdichte constructie creëert. Dit laatste is belangrijk omdat luchtkieren tot warmteverlies kunnen leiden;
  • SlimFort - nieuwe gevelisolatie voor gevels met droge gevelbekleding. Ook hier slechts 3 verwerkingsstappen. Uniek is ook de doorlopende isolatieschil en de forse besparingen, zowel in de investeringskosten als ook in energie. Het systeem is altijd optimaal geventileerd. Dit is essentieel voor een duurzame gevelconstructie.

 
Kijk voor meer renovatie-oplossingen of nieuwbouwproducten op de website.

 
IsoBouw Systems bv
Kanaalstraat 107
5711 EG Someren
(0493) 49 81 11

info@isobouw.nl
www.isobouw.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie