Natuurlijk en avontuurlijk spelen voor de grotere kleintjes

Met het assortiment ‘Adventure’ speeltoestellen levert IJreka Playgrounds nieuwe elementen voor de speelomgeving.

Geïnspireerd door de natuur en op basis van hoogwaardige materialen bieden ‘Adventure’ speeltoestellen kinderen de mogelijkheid hun fantasie de vrije loop te laten.

Dynamische speelomgeving

‘Adventure’ speeltoestellen laat kinderen hun fantasie gebruiken voor het zelf creëren van avontuur. Driehoekige vloerelementen, zeshoekige staanders even verschillende elementen bieden ontwerpvrijheid voor een speelstructuur die perfect past bij de beschikbare speelruimte. Het biedt mogelijkheden om te beginnen met kleine elementen, die later naar wens uitgebreid kunnen worden.

 
Door de constante ontwikkeling van nieuwe onderdelen levert het de mogelijkheid tot een dynamische en flexibele invulling van de speelomgeving.

Vrolijke speelelementen

Voor de jongsten kunnen fantasierijke en vrolijke speelelementen worden geplaatst. Natuurlijke kleuren en materialen komen samen in een spannend en onconventioneel ontwerp dat in bijna alle omgevingen past. Het biedt bovendien een uitstekend alternatief voor spellen waar geen fysieke inspanning aan te pas komt. De ‘zandmolens’, ‘zandkeukentjes’ en ‘goudzoekers wastafeltjes’ dagen kinderen uit hun fantasie te gebruiken.

Sociale interactie

Voor de wat oudere kinderen kan er afwisseling worden gezocht met elementen hoog boven of op de grond. Met scheve hoeken, doorkijkjes en open gevels kunnen kinderen hun eigen spel maken. Hierdoor voorzien de toestellen in een hoge speelwaarde voor meerdere kinderen op hetzelfde moment.

 
De speeltoestellen stimuleren de sociale interactie door het samenbrengen van verschillende speelfuncties. Het stimuleert kinderen tot bewegen in een veilige en kleurrijke speelomgeving.

 

« Nieuws overzicht