Emco schoonloopzones: duurzaam door hoge kwaliteit en ECONYL-garen

Uitbreiding emco schoonlooptapijten met gerecyclede garen.

Emco is de specialist op het gebied van entreematsystemen en schoonloopzones en biedt toepassingen voor zowel de binnen- als buitenentree.

Sinds kort heeft emco een nieuwe serie uitgebracht, bestaande uit 11 exclusieve schoonlooptapijten.
10 Kwaliteiten als binnentoepassing en 1 kwaliteit voor buiten.

ECONYL-garens

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze hedendaagse samenleving. Emco speelt hier op in door veel van haar nieuwe schoonlooptapijten uit gerecycleerde ECONYL-garens te fabriceren.

 
Enkele voorbeelden uit deze nieuwe serie zijn de types CONFORM, Dialog, Interna en TWIN.

 
Uit tests blijkt daarnaast dat schoonloopzones van emco tot ca. 90% van het vuil en vocht van de schoenzool opnemen. Hierdoor beschermen ze bovendien de vloeren die achter de schoonloopzone liggen en zorgen ze voor een besparing op de schoonmaakkosten.

Functioneel, veilig en onderscheidend

Primair zorgen de emco matsystemen en schoonloopzones voor een functionele en veilige entree. Functioneel dankzij een goede vuil- en vochtopname en veilig door het beperken van uitglijdingsgevaar en het gebruik van brandvertragende grondstoffen.

 
Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. Door de vele inbouwhoogtes zijn ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.

 
Emco levert aluminium entreematsystemen, LED-verlichting i.c.m. entreematsystemen, schoonloopzones en zwembadroosters voor alle gebouwen.

Informatie

EMCO Benelux B.V.
Tel.: (073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de
 
www.emco.de/benelux

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie