Foreco levert WaxedWood® geprefabriceerde bergingen met KOMO-certificaat

15 jaar onafhankelijke garantie op prefab houten buitenbergingen.

WaxedWood® geprefabriceerde bergingen met KOMO-certificaat bieden een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

De bergingen worden geleverd onder KOMO-certificaat en zijn naar keuze uit te voeren in hout met FSC- of PEFC keurmerk.

 
Vrijwel alle vormen en formaten zijn mogelijk, conform de wens van de opdrachtgever. De bergingen worden per project geprefabriceerd. Alle elementen worden in de fabriek strak en maatvast vervaardigd. Na productie worden de elementen naar de bouwplaats vervoerd en in korte tijd vakkundig tot een complete berging opgebouwd.

15 jaar projectgarantie

In samenwerking met de Stichting Garantieverlening Veredeld Hout (SGVH) kunnen projectgaranties met harde voorwaarden worden aangeboden ten bate van de eigenaar van het gegarandeerde project. De garantie omvat de duurzaamheid met betrekking tot houtaantasting van producten voor een standaard garantietermijn van 15 jaar. In het garantiecertificaat worden het project, de locatie, de materialen, de betrokken bouwpartners en de termijn opgenomen.

DUBOkeur

WaxedWood® wordt voornamelijk geleverd van Noord Europese naaldhout, kwaliteitsklasse C volgens NEN 5466 en geleverd onder KOMO-Certificaat 32542: Houtverduurzaming onder vacuüm en druk. De sterkte van WaxedWood® is gelijk aan die van onbehandeld hout. Gedurende de gebruiksduur zal WaxedWood® door haar duurzame en waterwerende kwaliteiten in het voordeel zijn.

 
Daarnaast heeft het product een DUBOkeur certificaat gekregen op basis van een Levens Cyclus Analyse (LCA). Dit laat zien dat WaxedWood® behoort tot de meest milieuvriendelijke producten binnen de toepassing gevelbekleding.

 
Bekijk de productpresentatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie