HIM introduceert de Himfloor TF9000 Deco troffelvloer

Nieuw bij HIM Nederland: decoratieve troffelvloer Himfloor TF9000 Deco.

Net zo sterk als de standaard troffelvloer Himfloor TF9000 en ook nog mooi om te zien. HIM introduceert de Himfloor TF9000 Deco, een mechanisch zwaar belastbare troffelbare epoxymortel voor openbare gebouwen.

Eigenschappen
  • hygiënisch: goed te reinigen;
  • zeer slijtvast, mechanisch zwaar belastbaar;
  • oplosmiddelvrij, geen reuk of smaakoverdracht;
  • antislip, een R-waarde van R13;
  • chemisch resistent;
  • brandklasse Bfl S1.
Kleur en toepassingsmogelijkheden

Himfloor TF9000 Deco is uiteraard leverbaar heel veel kleuren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Een overzicht van de kleuren vindt u op onze website.

Milieubewust

HIM heeft zorg voor het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De directie en medewerkers streven ernaar de belasting van de lucht, het water en de bodem als gevolg van haar activiteiten en milieurisico’s tot een minimum te beperken. Dit betekent in de praktijk niet alleen afvalscheiding en recycling maar ook beperking van het gebruik van oplosmiddelen en andere schadelijke stoffen.
Hiermee wordt bij de ontwikkeling van de HIM-producten al rekening gehouden. De productie is milieubewust met een minimum aan afval. Daar komt nog bij dat troffelvloeren, gietvloeren en coatings veelal minder milieubelastend zijn omdat deze vloeren in veel gevallen heel eenvoudig een tweede leven kunnen krijgen door het aanbrengen van een nieuwe afwerklaag.

HIM Nederland

HIM Nederland is een toonaangevende leverancier van industriële en decoratieve vloerafwerkingen en beschermende coatings voor beton en staal. HIM heeft zo’n 80 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van vloerafwerkingen en coatings. De HIM vestigingen in Nederland, België en Frankrijk zijn actief in de hele wereld. Sinds 1994 is HIM een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

 
HIM heeft voor iedere toepassing een geschikt vloersysteem en de Himfloor vloerafwerkingen vormen daarom de basis van vele gebouwen.

 
HIM Nederland
Wijkermeerweg 12
1951 AH  Velsen-Noord
tel. (0251) 276 300
fax (0251) 225 031
e-mail info@him.nl
website www.him.nl
 
Meer technische info

« Nieuws overzicht