Bolidtop 700 College: een nieuwe generatie vloeren voor onderwijsgebouwen

Bolidtop® 700 College: uiterst voordelig en onderhoudsvrij.

Bolidt heeft een nieuwe toepassing voor vloeren in onderwijsgebouwen ontwikkeld: Bolidtop® 700 College. De combinatie speciale vulstoffen met hoogwaardige kunsthars zorgt voor een extreem slijtvaste, stoot- en krasvaste vloer.

 
Bolidt maakt al 50 jaar vloeren van het type Bolidtop® 700 voor toepassingen in de industrie. Hoge slag- en slijtvastheid, goede hygiëne en een lange levensduur zijn daar van het grootste belang.

 
Door de afwerking esthetisch aantrekkelijker te maken met behulp van nieuwe technieken, is een nieuwe generatie vloeren geboren met behoud van de robuuste eigenschappen: Bolidtop® 700 College.

Besparing op onderhoud

Onderhoudskosten en de levensduur van vloerafwerkingen spelen voor eindgebruikers een rol in hun vloerkeuze. Waar traditionele vloerafwerkingen zoals linoleum, pvc en rubber voor scholen de nodige periodiek terugkerende onderhoudskosten met zich meebrengen, is de Bolidtop® 700 College gedurende 10 jaar gegarandeerd vrij van onderhoudskosten. Dit betekent een jaarlijkse besparing van formaat en leidt ertoe dat de hogere aanschafprijs van de Bolidtop® 700 College ten opzichte van traditionele vloersystemen binnen 3 tot 6 jaar wordt terugverdiend.

Hygiëne

Het harde, gesloten oppervlak van de vloer zorgt er bovendien voor dat vuil, stof en etensresten niet kunnen indringen, maar boven op de vloer blijven liggen. Deze kan daardoor optimaal gereinigd worden. Een goede hygiëne is van groot belang ter voorkoming van ziektes. Ook draagt een schone vloer bij aan een beter leefcomfort voor mensen met aandoeningen aan de luchtwegen.
Op de Bolidtop® 700 College worden geen was- of beschermlagen aangebracht, welke vaak een bron van vuilaanhechting blijken te zijn.

Duurzaamheid

Bolidtop® 700 College is ook duurzaam als het gaat om levensduur: de vloer kan gemakkelijk 30 jaar mee. Feitelijk hoeft de vloer nooit vervangen, dus gesloopt, te worden. De vaste verbondenheid met de ondergrond maakt dat deze altijd een prima basis is voor andere afwerkingen, mocht hieraan behoefte bestaan. Zo kan uiteraard ook eenvoudig een nieuwe kunststof vloerafwerking over de bestaande vloer worden aangebracht.

Kleurrijk

De Bolidtop® 700 College is er in een aantal nieuwe aantrekkelijke kleurstellingen die Bolidt in samenwerking met architecten op het gebied van scholenbouw hebben ontwikkeld. Er is een tendens naar warme, aardse kleuren, maar ook zijn er fellere kleurrijke opties. Bolidtop® 700 College heeft door de speciale samenstelling en vulstofopbouw, als ook door de mechanische manier van aanbrengen en verdichten, een terrazzoachtig uiterlijk.

 
Bekijk de productpresentatie voor meer technische info

Heeft u vragen over het Bolidtop® 700 College systeem? Neem dan contact op via (078) 684 54 44 of per e-mail marcom@bolidt.nl.

« Nieuws overzicht