BTicino toont zijn ware Classe!

Uitbreiding Classe 100 deurcommunicatie assortiment.

De Classe 100 heeft een minimalistisch, discreet en elegant ontwerp. Met de afwerking in wit glas past de binnenpost perfect in elk interieur.

Bovendien wordt het met de Classe 100 nog eenvoudiger en intuïtiever om oproepen te beantwoorden en deuren te openen. Ga direct naar website.

Montagemogelijkheden

De BTicino Classe 100 V12E heeft een kleurenscherm met de meeste montagemogelijkheden op de markt. Het toestel wordt standaard geleverd met een opbouwdoos, maar kan door allerlei accessoires gemonteerd worden zoals wenselijk is. Zo bestaat er een inbouwdoos (dikte wordt dan slechts 9 mm!) en een tafelstandaard.

 
Maar ook aan het gebruik van het toestel door kinderen of rolstoelpatiënten is gedacht: via de houder met kantelfunctie kan het scherm naar boven of naar onder gekanteld worden. De Classe100 V12E kan bovendien eenvoudig op een houder met hoorn geplaatst worden. Heel handig voor situaties waarin het soms nodig is om discrete gesprekken te voeren. Deze nieuwe binnenpost biedt tenslotte nog een handsfree scherm met visualisatie van het energieverbruik en deurcommunicatie.

 
Lees meer

Sfera New buitenposten

De Classe 100 binnenposten zijn perfect te combineren met het Sfera assortiment. Met Sfera New en Sfera Robur heeft BTicino het neusje van de zalm in huis op het gebied van deurcommunicatie. Ze zijn beschikbaar met een traditioneel toetsenbord of met een badgelezer. Dankzij de ingebouwde groothoeklens en dag/nacht camera biedt Sfera de hoogste garantie op veiligheid. Achter het esthetische ontwerp gaat een stevige basisconstructie schuil. Sfera biedt twaalf functiemodules, onbeperkte combinatiemogelijkheden en heeft een moderne vormgeving geschikt voor elk type woning.

 
Bekijk de Sfera New buitenposten.

« Nieuws overzicht