Protex: verwerkt als hout maar nooit meer schilderen!

Fetim introduceert een nieuwe, unieke gevelbekleding: Protex.

Protex is een innovatieve toevoeging aan het GevelNet assortiment. Protex verwerkt als hout, heeft de uitstraling van hout maar de duurzaamheid van kunststof.

Het beste van deze twee werelden wordt gecombineerd.

Ongevoelig

Dankzij de unieke samenstelling is Protex ongevoelig voor vocht, schimmels of bacteriƫn. Schilderen, vergrijzen, kromtrekken, splijten, delamineren, splinteren of rotten behoren met Protex tot het verleden.

Kenmerken

Protex is de nieuwste toevoeging in het kunststof assortiment. Het product bestaat uit een massieve door-en-doorgekleurde kunststofkern die bekleed is met een superieure Renolit kleurfolie voorzien van een subtiele houtnerfstructuur. Door deze unieke samenstelling en vormgeving is Protex een mooie en duurzame afwerking voor de gevel.

Verwerking zonder afwerkprofiel

Dankzij de massieve opbouw en het praktische model werkt de vakman graag met Protex. Het monteert snel, vertrouwd en eenvoudig met standaard gereedschap. Daarnaast kan het geschroefd of genageld worden. Omdat Protex massief is, is het niet noodzakelijk om de kopse kanten af te werken met koppelstukjes. Net als hout kan Protex met een open voeg worden verwerkt.

Veelzijdig

Protex is geschikt voor een groot aantal toepassingen; voor het vervangen van bestaand houtwerk maar ook nieuw- en verbouw projecten. Dankzij de hoogwaardige folie zijn de kleuren eenvoudig te matchen met bestaand schilderwerk.

 
Protex is verkrijgbaar in 10 populaire verfkleuren en houtdecoren. Daarnaast zijn diverse accessoires leverbaar.

GevelNet

Protex maakt deel uit van GevelNet; een compleet programma duurzame gevelbekleding met een oplossing voor elke gevelsmaak en gevelsituatie.

 
Kijk voor meer informatie op de website GevelNet.nl.

« Nieuws overzicht