Postbezorging? Bij Oostwoud bent u op het juiste adres

Uitgebreid programma dankzij overname postkasten van Ferdinand Vos Metaal.

Coalitiepartijen in Den Haag hebben recent weer plannen ontwikkeld en voorgesteld om een impuls te geven aan de bouw van meer huurhuizen in de sociale sector én voor de vrije markt. Kern van dit voorstel is de instelling van een ‘verhuurdersheffing’.

 
Een ander recent plan van de parlementaire enquêtecommissie woningcorporaties pleit voor proeftuinen om sociale huurwoningen neer te zetten buiten corporaties om.

Diversiteit

De ‘woningbouw’ is weer volop in het nieuws en in dit segment wil Oostwoud graag háár steentje bijdragen. Wanneer het op de postbezorging aankomt, bent u bij Oostwoud op het juiste adres.

 
De diversiteit aan modellen en uitvoeringen, vervaardigd van blank RVS of gepoedercoat in iedere gewenste kleur, zorgen voor een eigen en unieke uitstraling.

Overname Ferdinand Vos Metaal

Dit uitgebreide programma is te danken aan de overname van het assortiment postkasten en de aftersales van Ferdinand Vos Metaal in Zwanenburg.

 
Na het sluiten van de fabriek in Zwanenburg en het stoppen van de activiteiten van Vosmetaal zijn beide bedrijven met elkaar in gesprek gegaan met als resultaat dat Oostwoud International bv het assortiment postkasten en de aftersales service van de al geleverde postkasten van Vosmetaal heeft overgenomen. Hiermee wil Oostwoud de continuïteit van het productprogramma waarborgen.

Upgraden

Kortom: voor het upgraden, vervangen of verbeteren van bestaande of nieuwbouw is Oostwoud uw perfecte partner. De adviseurs zijn behulpzaam bij uw ontwerp en komen graag ter plaatse de mogelijkheden met u bespreken.

 
Voor meer informatie, bekijk www.oostwoud.com of bel (0517) 39 92 00.

« Nieuws overzicht