PCI biedt kostenverminderend lijmsysteem aan voor badkamerprojecten

Kostenbeheersing centraal bij waterdichtingssystemen PCI.

Kosten verlagen met behoud van kwaliteit en garantie: PCI heeft een waterdichtings- en lijmsysteem voor badkamers ontwikkeld waarin kostenbeheersing centraal staat.

Bij de samenstelling van het systeem koos PCI voor producten die snel uitharden, een laag verbruik of een gunstige prijs/kwaliteitverhouding hebben. Daarbij wordt de gebruikelijke garantie van 10 jaar, inclusief uitgebreide technische begeleiding van het project, in stand gehouden.

Minder tijd en verbruik

PCI zoekt in haar rol als partner voor de bouw naar praktische oplossingen. Het bedrijf richt zich daarbij op zowel de tegelzetter als de opdrachtgever, vooral de woningbouwcorporatie. Tijd is geld, dus minder wachttijden en een snelle werkvoortgang blijkt voor de partners relevant.

 
Met de uitvlakmortel PCI Pericret (droogtijd ca. 2 uur) en waterdichtingslaag PCI Lastogum, (droogtijd van 1 à 2 uur), voldoet PCI aan deze wens. Daarnaast kan het verbruik laag worden gehouden als deze met water kan worden verdund, zoals bij de primer PCI Gisogrund.

Pastalijm Pecicoll XL

Van de overige producten, waar vooral is gelet op de goede prijs/kwaliteitverhouding, springt de nieuwe pastalijm PCI Pecicoll XL eruit. Deze witte, watervaste lijm voldoet aan de norm D2 TE voor toepassing in badkamers. Door de goede sterkte en het uitstekende standvermogen is de lijm geschikt voor het verlijmen van grootformaat tegels op de wand.

 
In de nieuwe brochure toont PCI de systeemopbouwschets en geeft daarbij aanvullende informatie over de toepassing van de producten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie