Onderhoudsvrij aluminium is basis voor duurzame woningen

Roval Aluminium, totaalleverancier voor woningbouw, biedt maatwerkoplossingen.

Woningbouw en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit geldt voor zowel nieuwbouw-, renovatie- en herbestemmingsprojecten.

Materiaalkeuze is hierbij één van de belangrijkste componenten om duurzame woningen te realiseren.

 
Als ontwikkelaar, producent en leverancier heeft Roval Aluminium een uitgebreid assortiment aluminium bouwproducten dat in de woningbouw wordt toegepast. Het betreft hier aluminium waterslagen, muurafdeksystemen met balusters, standaarddaktrimmen en architectonische dakranden, muurroosters en lamellenwanden, boeiboorden en allerlei maatwerkoplossingen.

Recycling

Al deze producten hebben gemeen dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben in vergelijking met veel andere bouwmaterialen, zoals hout en kunststof. Bovendien gebruikt Roval voor de productie voor een groot deel ‘gebruikt’ aluminium dat door het recyclingproces niet aan kwaliteit inboet.

Zelf ontwikkelde systemen

Duurzaamheid maakt ook deel uit van de volledige procesbegeleiding omdat Roval Aluminium betrokken is van bestekfase tot inmeten en van montage tot en met after sales. Roval Aluminium profileert zich hierbij nadrukkelijk als systeemleverancier en is met de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige muurafdeksystemen met balusters zelfs toonaangevend. De complete systemen bestaan uit diverse modellen muurafdekkappen, gecombineerd met een gevarieerd aanbod aluminium balusters, inclusief een uniek klangensysteem, waar de kap schroefloos overheen wordt geklikt.

 
Deze systemen die in brute, gemoffelde of geanodiseerde uitvoering verkrijgbaar zijn, worden geleverd en desgewenst gemonteerd, inclusief top- en dalhoeken en kopschotten. Hetzelfde geldt voor het uitgebreide assortiment dakranden dat als compleet systeem (inclusief kopschotten, verbindingsplaatjes en voorgeboorde bevestigingsgaten) geleverd wordt.

Toename toepassing

Opdrachtgevers hebben bij Roval te maken met één aanspreekpunt, dat garant staat voor superieure kwaliteit en waardoor een snellere bouwtijd gerealiseerd wordt. Kwaliteit die een aluminiumleven lang mee gaat, ondersteund met uitstekende garantievoorwaarden. Niet voor niets worden in de woningbouw in toenemende mate aluminium bouwproducten van Roval toegepast. Niet in de laatste plaats omdat er kenners en kunners achter staan.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie