ROCKWOOL® inspireert met nieuwe gevelsystemen

Ontdek ROCKWOOL® gevelisolatie: voor uitstekend geïsoleerde, fraaie gevels.

Gevels isoleert en transformeert u met de nieuwe gevelisolatiesystemen van ROCKWOOL®. Met deze innovatieve gevelsystemen gaan duurzame, brandveilige steenwol isolatie en fraai geveldesign hand in hand.

Het assortiment biedt oplossingen voor zowel geventileerde als niet-geventileerde gevels.

 
De systemen REDAir™ en REDArt™ bieden - naast de voordelen van ROCKWOOL steenwol op het gebied van isolatie, brandveiligheid, akoestiek en duurzaamheid - uitgebreide esthetische mogelijkheden voor het ontwerp van een unieke en fraaie gevel. Hierdoor kunt u uw eigen visie verwezenlijken en tegelijk de energieprestaties van het gebouw verbeteren.

 
Dit maakt de gevelsystemen zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, bijvoorbeeld van (sociale) woningbouw en kantoorgebouwen. ROCKWOOL werkt uitsluitend met professionele verwerkers die gecertificeerd zijn voor de toepassing van REDAir™ en REDArt™ gevelsystemen.

Esthetische mogelijkheden

Beide geveloplossingen bieden uitgebreide mogelijkheden voor een fraaie, duurzame bekleding van de gevel. Het geventileerd gevelsysteem (REDAir™) kan snel en efficiënt worden gemonteerd en afgewerkt met diverse materialen, zoals ROCKPANEL®, hout, tegels, leisteen of aluminium. Het buitengevelisolatiesysteem (REDArt™) is een compleet gevelsysteem met een zeer hoge esthetische waarde. Dankzij een rijk palet aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden (verschillende sierpleisters en gevelstenen), is het mogelijk om woningen, wooncomplexen en kantoorgebouwen nagenoeg elke gewenste uitstraling te geven.

 
Meer informatie en inspiratie vindt u op www.rockwool.nl/redair en www.rockwool.nl/redart.

Voordelen ROCKWOOL steenwol isolatie

Wie kiest voor de gevelsystemen van ROCKWOOL, kiest voor ongekende ontwerpvrijheid én profiteert van de unieke voordelen van ROCKWOOL steenwol: uitstekende thermische prestaties, brandveiligheid en akoestisch comfort, maar ook een uiterst duurzaam product met een lange levensduur.

 
www.rockwool.nl/gevelsystemen
 

« Nieuws overzicht