Nooit meer schilderen, dat wilt u toch ook?

Keralit panelen zorgen voor een duurzame en onderhoudsvrije gevel.

Keralit panelen zijn onverwoestbaar en daardoor waardeverhogend voor uw woning. Ze zorgen voor een blijvend mooi afgewerkte gevel en dakrand zonder schilderwerk.

 
Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en geniet u van een strak afgewerkte woning.

Fiberyl

De basis van Keralit is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl® zorgt voor een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast is Keralit voorzien van een UV-bestendige toplaag.

Keralit modellen - gevel
  • Potdeksel 177 mm - brede overlappende panelen met zachte lijnen door schaduwwerking. Voor woningen met een klassieke en eigentijdse uitstraling;
  • Sponningdeel 190 mm - brede planken met strakke lijnen. Zeer geschikt voor moderne toepassingen. Vooral in combinatie met het unieke hoeksysteem;
  • Sponningdeel 143 mm - populair model gevelbekleding dat veel wordt toegepast door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling.
Keralit modellen - dakrand

Dakrand 150 / 300 mm - door het unieke bevestigingssysteem kan de dakrand blind worden gemonteerd. Overstekken kunnen in combinatie met de Keralit dakrand stijlvol worden afgewerkt met de Keralit sponningdelen.

Voordelen
  • onderhoudsarm - dankzij het oersterke materiaal in combinatie met de UV-bestendige toplaag;
  • kleurvast en weerbestendig - dankzij UV-bestendige toplaag;
  • lange levensduur – dankzij unieke productsamenstelling;
  • milieuvriendelijk - hergebruik van grondstoffen, geen boomkap en nooit meer schilderen;
  • 10 jaar garantie.
Maatwerk

Met Keralit is ook maatwerk mogelijk. Panelen kunnen van 2,5 tot 7,5 m eventueel gebundeld per woning worden aangeleverd. Dit zorgt voor tijdwinst bij montage en bespaart op afval- en faalkosten. Maatwerk is mogelijk vanaf 200 m.

Pure en classic kleuren

Met 35 kleuren is er altijd een passende kleur voor uw woning. Er is keuze uit een tweetal afwerkingen:

  • classic colors - hebben een licht glanzend oppervlak met subtiele houtnerf en zien eruit als geschilderd hout;
  • pure colors - mat en effen van kleur, hebben een licht voelbare structuur en geven uw woning een krachtige uitstraling.
Kleurmonsters aanvragen

De kleur van de gevel of dakrand is zeer bepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom kunt u de gewenste kleur het beste in het echt beoordelen: dat kan met de kleurmonsters van Keralit.
Deze kunt u gratis aanvragen via www.keralit.nl.

 
Voor een compleet overzicht ontvangt u ook een gratis kleurenwaaier met alle beschikbare kleuren. Op deze manier kunt u de beste keuze maken voor uw woning.

« Nieuws overzicht