Steni, composiet gevelpanelen met 40 jaar garantie

Een Steni gevel is een gerechtvaardigde investering voor uw gebouw.

Volgend jaar kunnen we zeggen dat Steni 50 jaar jong is.

Daarom geeft steni vol vertrouwen schriftelijk 40 jaar garantie op de mechanische eigenschappen.

Leveringsprogramma

Het oog wil ook wat en vol trots informeren wij u dan ook hierbij over ons uiterst gevarieerde leveringsprogramma van Steni composiet plaatmateriaal:


Gevelpanelen met natuursteen granulaat in diverse grofheden en kleuren. Gevelpanelen met een fijn keramisch gekleurd steentje in diverse kleuren. Gladde gevelpanelen in een nagenoeg onbeperkt kleurenpallet en in 3 verschillende glansgraden. Gladde panelen met een standaard of een door u opgegeven print op 1 plaat of over diverse panelen over een grote kopgevel.

Finishing touch

Om u gevel met Steni de finishing touch te kunnen geven heeft u de mogelijkheid om de hoeken uit te detailleren in custom made geprefabriceerd L- en of U-elementen. Dit geeft het gebouw een prachtig massief uiterlijk daar waar toch op een lichte en snelle manier wordt gebouwd.

Trots

Daag ons uit en wij denken vol enthousiasme met u mee van ontwerp tot oplevering. Wij verzorgen uw levering in een bruto volume of door ons netto gezaagd, voorgeboord met markering op ieder individueel paneel en project specifiek verpakt. Uiteindelijk willen wij net als u een mooi bouwwerk neerzetten waar we met trots op kunnen terugkijken.

« Nieuws overzicht