Een gevel met karakter met MOCO duurzame gevelbekleding

Een gevel bekleden met hout? Vroeger was dat de gewoonste zaak van de wereld, nu vaak niet: te onderhoudsgevoelig.

Met de gevelpanelen van MOCO kunt u gevels ontwerpen met een eigen natuurlijk karakter en inspelen op de tendens van duurzaam bouwen.

De belangrijkste kenmerken van MOCO:

  • vervaardigd van gesorteerd Noord-Europees naaldhout, FSC® of PEFC™ gecertificeerd;
  • afgewerkt met een unieke beschermende coating;
  • in alle denkbare kleurstellingen leverbaar;
  • minder stuitnaden in het zicht: lange lengtes leverbaar.
Degelijk als een huis

Fraai, duurzaam, kleurrijk. U zoekt bovendien naar een zekere oplossing. De houten gevelpanelen van MOCO hebben dat in de praktijk bewezen. Een degelijk product, mede omdat het totale productieproces bij MOCO, van hout sorteren, bewerken tot en met lakken, sinds jaar en dag in eigen beheer plaatsvindt (middels een eigen schaverij, spuiterij en verffabriek). En dat is de basis voor de nodige zekerheden van MOCO:

  • een internationaal erkend product dat in meer dan 25 landen wordt voorgeschreven;
  • 10 jaar garantie op alle houten gevelpanelen.
MOCO Premium

De basis in houten gevelpanelen, perfect voor een strakke oplossing. Een fraai voordeel is de ‘blinde bevestiging’, zodat schroefdoppen, nieten of spijkers niet zichtbaar zijn. Alle RAL-kleurencombinaties zijn mogelijk.

MOCO Pinufix

Met MOCO Pinufix kunt u uw creativiteit volledig benutten. De verschillende uitvoeringen van MOCO Pinufix kunt u allereerst horizontaal, verticaal of diagonaal toepassen. Daarnaast zijn de verschillende Pinufix geveldelen met elkaar te combineren en in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar.
Hierdoor ontstaat er een bijzonder esthetisch en onderscheidend effect aan de gevel. U werkt altijd met een compleet gevelbekledingssysteem, eenvoudig te plaatsen, met snelle en foutloze montage.

« Nieuws overzicht