RecaPan - hellend dak na-isoleren met beperkt budget

Onlangs heeft IsoBouw haar assortiment renovatieproducten uitgebreid met het RecaPan® na-isolatiesysteem.

Met RecaPan® kan een bestaand pannendak op een verantwoorde en bouwfysisch veilige wijze geïsoleerd worden. Het gepatenteerde RecaPan® systeem is de ideale oplossing voor renovatieprojecten met een beperkt budget.

 
Snel en voordelig verhoogt u het isolerend vermogen van het dak met een Rc-waarde van ca. 3.0.

Pannen wel of niet vervangen

Een belangrijk voordeel is dat bestaande pannen niet van het dak af hoeven. Na het leggen van de eerste rij RecaPan® elementen kunnen de pannen direct herplaatst worden op de isolatie.
Wilt u nieuwe pannen op het dak? Ook in dat geval blijft het RecaPan® systeem een voordelige oplossing.

Kenmerken

De RecaPan® elementen zijn klein en gemakkelijk hanteerbaar en kunnen door één persoon verwerkt worden. De opbouwhoogte blijft beperkt tot 69 mm. Vocht aan de bovenzijde van de elementen wordt automatisch afgevoerd door de uitgekiende vormgeving en er resteert een goede ventilatie onder de dakpannen. Doordat de bestaande dakconstructie intact blijft, wordt de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt.

Varianten

Er zijn meerdere varianten leverbaar, afhankelijk van de gewenste panlatafstand (RecaPan® S, M, L en XL). RecaPan® Nok en RecaPan® Goot zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale goot- en nokafwerking. Indien gewenst levert IsoBouw ook aluminium goot- en boeiprofielen voor de esthetische afwerking. De elementen zijn voorzien van KOMO- en ISSO-certificaten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie