Roval: alles onder één dak met de hoogste kwaliteit

Roval Aluminium onderscheidt zich door maximale ontzorging van haar klanten.

Als ontwikkelaar, producent en leverancier van aluminium bouwproducten voor woningbouw en utiliteitsbouw en voor nieuwbouw-, renovatie- en herbestemmingsprojecten onderscheidt Roval Aluminium zich door maximale ontzorging van haar klanten.

Behalve het uitgebreide assortiment (architectonische) dakranden en muurafdeksystemen als dakdetaillering, zijn ook de maatwerkmogelijkheden ongekend.

Maatwerkspecialist

Als ‘maatwerkspecialist’ ontzorgt Roval haar klanten volledig. Zij kunnen van ontwerpfase tot en met oplevering bij één adres terecht. Het ‘alles-onder-één-dak’ principe kan niet alleen kosten besparen, maar garandeert ook een hogere kwaliteit.

Maatwerk voor dakranden en muurafdeksystemen

Illustratief hiervoor zijn de maatwerkmogelijkheden met betrekking tot de aluminium dakranden. Deze kunnen bijvoorbeeld op zowel kunststof als bitumineuze dakbedekkingen worden toegepast en voorzien worden van een antiklimprofiel. Inzagen en walsen is ook mogelijk. Hierdoor kunnen de dakranden in alle vormen over de X-as worden meegebogen. Togen, meebuigen over de Y-as, kan ook. Daarnaast worden dakranden inclusief bevestigingsgaten voor snelle montage, binnen- en buitenhoeken en verbindingsplaatjes, geleverd.

 
Ook wat uitvoering betreft heeft Roval Aluminium veel te bieden. De architectonische dakranden zijn er in vele modellen, met elk een eigen esthetische uitstraling. Daarnaast kunnen de dakranden in zowel brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering geleverd worden én in vrijwel alle RAL-kleuren. Dit geldt ook voor de aluminium muurafdeksystemen van Roval, die steeds vaker als dakrandafwerking worden toegepast.

Nauwkeurig inmeten

Tot het ontzorgen behoort ook het inmeten ter plekke, zodat montage, die Roval desgewenst uitvoert, perfect kan worden uitgevoerd. Bovendien voorkomt nauwkeurig inmeten restafval.

 
De basis van het hoge ontzorgingsniveau van Roval Aluminium zijn een grote mate van betrokkenheid en uitstekend contact met de architect en opdrachtgever. De architect kan bovendien via de website www.roval.eu beschikken over alle bestektekeningen in diverse formaten en deze eenvoudig in zijn ontwerp implementeren.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie