Swisspearl levert hoogwaardige, esthetische en recycleerbare vezelcement dakproducten

Swisspearl is één van de leidinggevende Deense vezelcementfabrikanten ter wereld voor dak- en geveloplossingen.

Swisspearl is één van Europa´s vooraanstaande ontwikkelaars en fabrikanten van vezelcementproducten voor dak, gevel, interieur en zelfs binnenmuren, van Deense origine.

Hoogkwalitatief, flexibel, duurzaam, recycleerbaar, onderhoudsarm én verkrijgbaar in een brede waaier aan uitvoeringen. Deze vezelcementproducten behoren tot de ecologische bouwmaterialen en worden toegepast in vrijwel alle soorten gebouwen: van woonhuizen, appartementencomplexen en openbare gebouwen tot aan vakantiewoningen, maneges, stallen en industriële gebouwen. Zowel in nieuwbouw als renovatie.

Met een breed lokaal distributienetwerk bieden wij een compleet assortiment vezelcement leien en -golfplaten voor agrarische gebouwen, kantoor- en bedrijfscomplexen en woningbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Cemfort® B65 vezelcement golfplaten

Cemfort® B65 vezelcement golfplaten worden al jarenlang naar tevredenheid toegepast in de agro-industriebouw. Cemfort golfplaten behoren tot de Brandklasse A1-s1-d0 (NEN-EN 13501-1) en worden geleverd mét KOMO Certificaat. Wij zetten voor u de voordelen nog eens graag op een rijtje:

  • ontwikkeld met het oog op dierenwelzijn;
  • snel uit voorraad leverbaar;
  • brandklasse A1-s1-d0 conform NEN-EN 13501-1;
  • KOMO gecertificeerd;
  • extra verzekerde projectgarantie;
  • ademend materiaal, bestand tegen chemische invloeden en roest niet;
  • verkrijgbaar met afgeschuinde hoeken;
  • interlaminaire beveiligingsstrip;
  • accessoires in kleuren.
Dolmen® en Bravan® vezelcementleien

Dolmen® en Bravan® vezelcementleien leveren een uiterst duurzaam dak met strakke lijnen en een perfecte afwerking in een scala succesvolle kleuren. Dolmen® is een gamma hoogwaardige leien met glad oppervlak en rechte boorden in een reeks gewilde kleuren. Bravan® leien zijn bijna niet te onderscheiden van natuurlijk leisteen.

Het aantrekkelijke gestructureerde oppervlak en de gebroken randen maken het een ideale oplossing voor situaties waar een traditionele uitstraling belangrijk is. Cembrit Dolmen® en Bravan® vezelcementleien zijn verkrijgbaar in diverse formaten geschikt voor alle daktypes én gevels 

Service

Service is één van de unieke troeven van Swisspearl, waaronder beschikbaarheid en logistieke services zonder palletkosten. Ga naar www.swisspearl.com voor meer informatie of neem contact op met onze Commercial Services Nederland: 085 489 07 10 - info@nl.swisspearl.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie