Solatube® daglichtsysteem bewijst waarde daglicht op werkplek

Techcomlight zorgt voor voldoende daglicht in elke ruimte.

Daglicht op kantoor biedt vele voordelen ten opzichte van kunstlicht. Niet alleen op gebied van duurzaamheid, maar ook voor het welzijn. Daglicht zorgt onder andere voor een beter gevoel, een verhoogd concentratievermogen en een lager ziekteverzuim.

Terwijl te weinig daglicht kan zorgen voor stress, concentratieproblemen of depressie.

Onvoldoende daglicht

Veel ruimtes krijgen via aanwezige ramen onvoldoende daglicht. Of raampartijen ontbreken in het geheel. Solatube® daglichtsysteem is dan de ideale oplossing. Met dit systeem kan daglicht exact naar de gewenste plek gebracht worden.

Efficient transport

Het Solatube® daglichtsysteem is eenvoudig en snel te plaatsen. Ook in bestaande gebouwen. Het bestaat uit een speciaal ontwikkelde koepel voor op het dak of de gevel. De koepel vangt het daglicht maximaal op. Dit wordt vervolgens zeer efficiënt naar de gewenste ruimte getransporteerd door middel van sterk reflecterende buizen.

TechLED

Bij de Solatube zijn diverse opties en accessoires leverbaar die gemakkelijk kunnen worden toegevoegd. Het onlangs ontwikkelde TechLED systeem meet bijvoorbeeld het binnenkomende daglicht. Een tekort wordt automatisch aangevuld met de ingebouwde LED-verlichting. Voor presentatieruimtes is een (elektrische) daglichtdimmer verkrijgbaar.

 
Recent werd het systeem gemonteerd bij The Fragrance & Beauty Company BV. Quint Sanders, warehouse manager: “Iedere werkplek is voorzien van daglicht. Ons kantoorpersoneel ervaart het als prachtig licht. Het voelt natuurlijk aan en werkt prettig. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De TechLED schijnt perfect automatisch bij en het systeem geeft geen warmte af.”

Meer informatie

www.solatube.nl

« Nieuws overzicht