Daylight Company, duurzame daglichtoplossingen voor de utiliteit

Architecten, aannemers en andere planners in de bouw kunnen vanaf nu tevens Lightway integreren in BIM.

Daylight Company BV, importeur en leverancier van onder andere Lightway daglichtsystemen, is de ideale partner voor duurzame daglichtoplossingen in uw bedrijf en woning.

De Lightway daglichtsystemen van Lightway staan bekend om het gebruik van (kristal)glas voor de lichtdoorlatende elementen van het systeem voor optimale opbrengst van het gehele daglichtspectrum.

Dubbel of tripel HR+ glas

De tweede alom geprezen noviteit betreft de Blue Performance het isolatie-element met dubbel of tripel HR+ glas, waarmee de gehele daglichtbuis hermetisch wordt geïntegreerd in de isolatieschil van het gebouw en geen thermische brug vormt. Voor alle ontwerpers en planners heeft Daylight Company Revit families ontworpen om te gebruiken in BIM.
Bekijk de website van Daylight Company BV voor de link naar gratis downloads.

Samenwerkingen

Daylight Company BV heeft diverse samenwerkingen opgezet met expertpartners om diverse sectoren in de utiliteit te kunnen bedienen met optimale duurzame en innovatieve daglicht- en isolatieoplossingen met zeer snelle aantoonbare terugverdientijd.
Een optimalisatie van lichtopbrengst en hoogwaardige isolatie is bereikt door steeds grotere daglichtsystemen met uitstekende isolatie-eigenschappen. Waar lichtstraten en conventionele daglichtkoepels in gebreke blijven als het gaat om de juiste balans tussen daglichtopbrengst en warmteverlies in koude dagen en ongewenste warmtetoename op warme dagen, zorgen deze innovaties voor de gewenste prestaties.
Diffuus verspreid natuurlijk daglicht door thermisch optimaal geïsoleerde systemen, waardoor dure zonwering niet nodig is. Met deze daglichtsystemen wordt er alleen nog energie bespaard. Niet alleen door een afname in elektriciteitsverbruik voor verlichting tot wel 90%, maar ook op energie voor klimaatbeheersing (verwarming en airco). Bovendien uit te voeren met innovatieve LED verlichting voor de avond en nacht.
Innovatieve pioniers als Volkswagen en Lidl hebben er hun voordeel al mee gedaan naar volle tevredenheid.

 

« Nieuws overzicht