Nieuwe inblaastechniek maakt Supafil inblaaswol nog veelzijdiger

Om een oplossing te bieden voor het na-isoleren van spouwmuren met smalle voegbreedtes tussen debuitengevelstenen, heeft Knauf Insulation een nieuwe gecertificeerde inblaastechniek ontwikkeld.

Naast de reeds bestaande 17 en 22 mm boortechniek is er nu ook de mogelijkheid te boren met een boordiameter van14 mm. Deze nieuwe boortechniek voor smalle voegen brengt geen schade toe aan de buitengevelstenen en verandert het uiterlijk van de woning nie

Afhankelijk van het type woning, wordt gekozen voor het meest optimale boorpatroon. Dit maakt Supafil inblaaswol niet alleen de meest hoogwaardige, maar ook de meest veelzijdige oplossing voor het na-isoleren van spouwmuren.

Hoogste binnenlucht kwaliteitsklasse

Supafil voldoet aan de hoogste binnenlucht kwaliteitsklasse voor een gezonde binnenlucht. Dit komt doordat er geen kunstmatige kleurstoffen of chemicaliƫn zijn toegevoegd. Hierdoor zijn emissies van vluchtige organische stoffen tot een minimum beperkt en daarmee voldoet Supafil aan de strengste, internationale eisen. Zo is Supafil inblaaswol onder andere voorzien van het Eurofins Indoor Air Comfort Gold label.

Voordelen Supafil inblaaswol
  • Het uiterlijk van de woning blijft onveranderd
  • Draagt bij aan het verlagen van de energierekening
  • Geen overlast bij het aanbrengen
  • Is waterafstotend en vochtwerend
  • Optimale vulling en verdeling in de spouw zonder risico op inzakken
  • Uitstekende, constante isolatiewaarde tijdens de gehele levensduur van de woning
  • Verhoogt het wooncomfort door haar uitstekende thermische en akoestische eigenschappen
  • Supafil wordt alleen aangebracht door Knauf Insulation erkende en IKOB-BKB gecertificeerde verwerkers
Over Knauf Insulation

Knauf Insulation is actief op het gebied van isolatie-oplossingen. Speerpunten zijn energiebesparing, duurzaamheid, brandveiligheid en akoestische prestaties voor zowel nieuwbouw als renovatie toepassingen. Knauf Insulation, als onderdeel van het Duitse familiebedrijf Knauf, produceert houtwol, glaswol, steenwol, XPS, inblaaswol en beschikt sinds kort over het groendaksysteem Urban Scape.

 
Meer informatie over Knauf Insulation vindt u op www.knaufinsulation.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie