CapaDATA geeft snel en makkelijk compleet verfadvies

Nieuw verfadviessysteem van Caparol voor groothandel, schilder en opdrachtgever.

Vanaf nu stelt Caparol een praktische tool beschikbaar voor schilders, groothandels, technisch adviseurs en opdrachtgevers in het vastgoedonderhoud.

CapaDATA is een digitaal programma, waarmee iedere gebruiker snel en makkelijk een compleet verfadvies kan samenstellen.

 
CapaDATA stelt een aantal specifieke technische vragen en leidt de gebruiker zo op een eenvoudige manier naar het beste verfsysteem voor ieder project. Beide versies van het programma, CapaDATA Mobile en CapaDATA Pro, zijn gratis.

Schilders kunnen zich onderscheiden

Schilders die zich kwalitatief willen onderscheiden, kunnen er met CapaDATA zeker van zijn dat ze een goed en efficiënt advies uitbrengen aan hun (potentiële) klanten. Bovendien kan de schilder met dit programma veel tijd en kosten besparen.

 
Hij kan het advies dat op zijn scherm verschijnt omzetten in een Word-document of PDF en direct versturen naar de klant. Met de uitgebreide versie (CapaDATA Pro) kan de schilder niet alleen de materiaalkosten (per m2 of per object) berekenen, maar ook de richtprijs voor het project.

Meer informatie, minder tijd

CapaDATA levert schilders en opdrachtgevers in het vastgoedonderhoud meer gedetailleerde informatie én een aanzienlijke tijdwinst op. Het complete advies is via internet toegankelijk en direct digitaal te archiveren. CapaDATA Pro biedt de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen en aanvullende informatie toe te voegen zoals foto’s, detailtekeningen, testrapporten, Technische Informatiebladen en Veiligheidsinformatiebladen.

Capa DATA Mobile

Iedereen met basiskennis van schilderwerk kan werken met CapaDATA Mobile. Het programma is geschikt voor vrijwel iedere smartphone, tablet of PC. Een eenvoudig systeem van vragen en antwoorden neemt de gebruiker mee door het programma, dat leidt tot een helder en eenduidig advies, dat rekening houdt met diverse ondergronden en uiteenlopende verfsystemen. CapaDATA Mobile is direct toegankelijk, inloggen is niet nodig.

CapaDATA Pro

Wie méér wil, kan kiezen voor CapaDATA Pro. Dat programma biedt veel extra’s, zoals bestekteksten, een betrouwbare richtprijscalculatie en veel aanvullende informatie. Met CapaDATA Pro beschikt de gebruiker verder over een eigen database voor project- en relatiebeheer. Die gegevens zijn niet zichtbaar voor derden. CapaDATA Pro biedt ook de mogelijkheid om een eigen bedrijfslogo aan een advies toe te voegen.

 
Op de website van Caparol is uitgebreide informatie te vinden over CapaDATA.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie