Samen vormgeven aan een duurzame toekomst

Bezoek Schöck op het themaplein (Re)Building the Future.

Schöck Nederland neemt tijdens de Bouwbeurs 2015 deel aan het themaplein ‘(Re)Building the Future’. Het themaplein is een nieuw initiatief waar partners laten zien hoe zij de visie op flexibele, comfortabele en gezonde gebouwen uitdragen.

Gedeelde visie

Schöck hecht veel waarde aan permanente ontwikkeling en het werken aan een duurzame toekomst. (Re)Building the Future biedt de mogelijkheid om met verschillende partners uit de bouwkolom te sparren over verduurzaming en efficiëntie. Op het themaplein verbindt Schöck zich aan partners die dezelfde visie delen op het gebied van flexibiliteit, comfort en gezondheid.

 
Met (Re)Building the Future grijpt Schöck de gelegenheid aan om haar visie en kennis te delen, verbindingen te leggen en zo vooruitstrevend te blijven in haar producten en services.

Duurzame gebouwen

Het doel van (Re)Building the Future is verbinding in de bouw te stimuleren zodat er duurzame gebouwen worden ontwikkeld. Bezoekers worden uitgenodigd met elkaar in gesprek te gaan en daadwerkelijk de verbinding aan te gaan met het oog op de ontwikkeling van flexibele, comfortabele en gezonde gebouwen.

 
Naast het tonen van duurzame praktische toepassingen is er ook een content programma met onder andere market vision presentaties, keynote speakers, workshops en round tables. Het content programma geeft deelnemers en bezoekers de mogelijkheid dieper in te gaan op de ontwikkeling van duurzame gebouwen.

 
www.schock.nl | www.rebuildingthefuture.nl

Bezoek Schöck Nederland in hal 10, stand E012

« Nieuws overzicht