Havé-Digitap steekt energie in uw energieverbruik

HD Energie consult geeft advies over te nemen maatregelen.

Als het gaat om het besparen van energie weet bijna iedereen inmiddels wel wat de voordelen daarvan zijn en welke maatregelen er genomen kunnen worden. Maar bij velen blijft het daarbij.

Een praktische invulling van energiebesparende maatregelen vergt de nodige voorbereiding, maar hoe en waar begin je dan?

HD Energie consult

Havé-Digitap heeft daar een oplossing voor bedacht; het HD Energie consult. Eén van onze adviseurs komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs om ter plekke uw energieverbruik te meten over een langere periode. Op basis van deze meetgegevens krijgt u een advies over welke maatregelen u in uw situatie kunt nemen om het energieverbruik terug te dringen.

 
Daarnaast kunnen wij u adviseren over een praktische invulling van deze maatregelen, zoals het vervangen van uw huidige verlichting door LED verlichting. Voor het toepassen van LED verlichting kunnen wij een return of investment berekening voor u maken, waardoor u snel inzicht krijgt in de terugverdienperiode van uw investering.

Opbrengst in kaart

Maar daar blijft het niet bij. Besluit u namelijk om uw verlichting door ons te laten vervangen, dan komt onze adviseur na de installatie van de LED verlichting bij u terug om opnieuw uw energieverbruik te meten over eenzelfde periode als de eerste meting en zo de opbrengst van de door u genomen maatregelen in kaart te brengen.

Noodverlichting

Havé-Digitap heeft al ruim 23 jaar ervaring als technisch adviserende groothandel in de elektrotechnische markt. Vooral bekend als de grootste voorraadhoudende distributeur van onder andere Fluke test- en meetapparatuur en ATEA deurtelefoniesystemen, is Havé-Digitap nu ook leverancier van LED (nood)verlichting en traditionele noodverlichting.

Praktische bijdrage

Door onze kennis en ervaring op het gebied van test- en meetapparatuur en LED (nood)verlichting te combineren, kunnen wij een praktische bijdrage leveren aan het besparen van energie in uw werkomgeving.

Meer informatie

Havé-Digitap BV
(0184) 64 23 43
info@have-digitap.nl
www.have-digitap.nl 

« Nieuws overzicht