Bestaat er iets mooiers dan een monolitisch plafond?

Een plafond van ROCKFON Mono® Acoustic.

De nieuwe generatie ROCKFON Mono® Acoustic-plafonds zijn de meest gladde en witte ooit, met een verbeterde naadloze afwerking, sterke akoestische prestaties en complete ontwerpvrijheid.

De gladde afwerking van ROCKFON Mono® Acoustic creëert een naadloos monolitisch oppervlak. Hellend, vlak of gebogen, wit of in kleur, Mono® Acoustic biedt complete ontwerpvrijheid en laat het plafond een actieve rol spelen in de architecturale expressie van de ruimte.

Akoestiek

ROCKFON Mono® Acoustic voegt een extra dimensie toe aan monolitische plafonds: akoestiek. Het kernmateriaal is steenwol wat geluid absorbeert, echo's beperkt en de nagalm drastisch vermindert. Het resultaat: een aangenaam binnenklimaat met de voordelen van de brand- en vochtwerendheid en vormvastheid van een plafond in steenwol.

Ideale renovatiekeuze

ROCKFON Mono® Acoustic, beschikbaar in het wit en in aangepaste kleuren, past zich naadloos aan elke ruimte aan, zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten. Zijn tijdloze, monolitische look sluit perfect aan bij het karakter en de authentieke architectuur van historische gebouwen. Dat maakt van Mono® Acoustic een ideale keuze voor renovatieprojecten.

 
Dit product is ook geschikt voor nieuwbouw en kan zowel in grote atriums als kleinere ruimtes worden aangebracht als naadloos plafond, in eilanden of tegen wanden. Dankzij de hoge flexibiliteit is Mono® Acoustic eenvoudig tot een concaaf, convex of S-vormig oppervlak te vormen, mét de mogelijkheid om verlichtingsarmaturen, airconditioning- of ventilatiesystemen en inspectieluiken in te bouwen.

« Nieuws overzicht