Caleffi Academy organiseert gratis opleiding drinkwaterbeveiliging

Leer eind maart in Eindhoven, Zoetermeer of Zwolle alles over ‘drinkwaterbeveiliging’.

De afgelopen jaren worden gekenmerkt door telkens veranderende wetgeving, aanpassingen van regelgevingen en nieuwe technologieën. Caleffi investeert continu in onderzoek, nieuwe projecten, vernieuwende producten en kennisoverdracht.

In dat kader organiseert Caleffi in maart een opleiding over ‘Drinkwaterbeveiliging’.Deze is te volgen in Eindhoven (24e), Zoetermeer (25e) en Zwolle (26e).

Inhoud opleiding

In de loop van dit jaar zal een nieuwe, herziene NEN 1006, gebaseerd op de Europese norm EN 806, gepubliceerd worden. Deze Nederlandse norm bevat alle eisen waar een leidingwaterinstallatie aan moet voldoen met het oog op de volksgezondheid, veiligheid en doelmatigheid en wordt onder meer uitgebreid met nieuwe eisen die gesteld worden aan warmtapwaterinstallaties.

 
Deze wijzigingen hebben gevolgen voor het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en het gebruik van drinkwaterinstallaties. In deze opleiding gaan we dieper in op de landelijke normen en hoe deze toegepast dienen te worden. De gevaren, gezondheidsaspecten en aansprakelijkheden worden uitgediept. En de beveiligingsaspecten van o.a. terugstroombeveiliging en legionellapreventie, maar ook waterslag, drukverschillen en dimensionering van de installatie worden besproken aan de hand van voorbeelden.

Opleidingsdagen uitgebreid

Nieuw is dat Caleffi dit jaar het aantal opleidingsdagen uitbreidt. De opleiding zal in plaats van een namiddag, van 10 tot 16 uur plaatsvinden. Zo kan de materie uitgebreid en gedetailleerd onder de loep genomen worden.

 
Ook zullen er telkens 2 gastsprekers uitgenodigd worden die een externe visie op het onderwerp zal geven, of een aanvullende presentatie die aansluit op de materie.

 
Niet onbelangrijk, de opleidingen zijn nog steeds gratis!

 
Meer weten? Klik hier.

 
Schrijf je in via deze link!

« Nieuws overzicht