FalcoRail fietsoverkapping benut ruimte optimaal

FalcoRail: internationaal succesvolle overkapping nu ook op de Nederlandse markt.

De FalcoRail is de nieuwste Falco overkapping. Ontworpen en geproduceerd in Falco’s vestiging in Vriezenveen is de FalcoRail een esthetisch verantwoorde fietsoverkapping waarmee de ruimte optimaal benut wordt.

De FalcoRail fietsoverkapping is ontworpen voor de Engelse markt en wordt daar al succesvol op diverse locaties ingezet. Station Harpenden en de populaire Cycle Points in Groot-Brittannië zijn bijvoorbeeld al voorzien van de FalcoRail overkapping, vaak gecombineerd met etage-fietsenrekken van Falco.

Meer plaats

De FalcoRail is na de succesvolle introductie in UK, ook in Nederland en de rest van Europa beschikbaar. Een groot voordeel van de FalcoRail is dat de fietsoverkapping ontworpen is zonder tussenstaanders (kolommen). Dit betekent een optimale benutting van de ruimte en dus meer plaats voor het fietsparkeren.

 
De overkapping is voorzien van polycarbonaat dakplaten. Polycarbonaat is een hoogwaardig en slagvast materiaal dat 250 keer sterker is dan glas. De stalen onderdelen van de constructie zijn thermisch verzinkt en kunnen optioneel gepoedercoat worden.

Enkel- en dubbelzijdig

Deze transparante overkapping is verkrijgbaar in een enkel- en dubbelzijdige variant, met vaklengtes van 200, 300, 400 en 500 cm. Daarnaast is de fietsoverkapping uitbreidbaar. Wanneer meerdere overkappingen worden geplaatst wordt de gehele overkapping opgebouwd uit 1 beginvak, uitgebreid met een of meerdere aanbouwvakken.

Over Falco

Falco is al ruim 60 jaar lang gespecialiseerd in het inrichten van de openbare ruimte en overige buiteninrichtingen. Falco kiest daarbij voor kwalitatieve en duurzame producten. Falco is in het bezit van ISO-certificaten 9001 en 14001. Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en maakt het mogelijk om ook op projectmatige basis de buitenruimte in te richten.

 

« Nieuws overzicht