Troax levert deuren voor bergingen in elke maat

Troax levert nieuwe ‘Door-in-a-Box’ modules voor gaaspanelen.

Troax heeft zijn modulair gaaswandensysteem vereenvoudigd door het mogelijk te maken elk gaaspaneel te vervangen door een deur. Een gaaspaneel met elke willekeurige breedte kan gebruikt worden als deurblad. De andere componenten worden aangeleverd als ‘Do

Gemakkelijk aan te passen

Door-in-a-Box is een volledig schaalbare oplossing. Het is gebaseerd op het concept dat een Troax gaaspaneel, groot of klein, snel en gemakkelijk omgebouwd kan worden tot een deur. Afhankelijk van waar u de scharnieren en het slot installeert kan de deur een rechtse, linkse, binnen- of buitendraaiende deur worden.

 
De Troax ‘Door-in-a-Box’ omvat scharnieren, een slotkast en een deurkruk. De deur kan verder aangepast worden met individuele veiligheidseisen zoals een paniekontgrendeling of automatische slotmechanismes.

Volledig schaalbaar

Deuren zijn een cruciaal onderdeel van het Troax paneelsysteem als het om verhoogde veiligheid voor bergingen of magazijnwanden gaat. Veiligheid staat of valt met de beschikbaarheid van afsluitbare deuren die optimaal geplaatst worden voor geautoriseerde personen.

 
Nu is het zelfs nog makkelijker om de juiste afmeting van deur te krijgen voor elke toepassing. De nieuwe Troax ‘Door-in-a-Box’ is vanaf nu beschikbaar.

 
Indien u meer vragen heeft over Troax producten of systemen, neem dan contact op met Troax Benelux.

 

« Nieuws overzicht