Nieuwe OVERLAP garagedeur opent garage verrassend anders

CARROOM introduceert ruimtebesparende oplossing.

De OVERLAP garagedeur opent met twee panelen die ónder elkaar schuiven. Dat bespaart tot 50% ruimte in de garage. Anders dan een traditionele sectionaaldeur heeft OVERLAP geen rails of geleiders aan het plafond.

Fluisterstil

De innovatieve OVERLAP garagedeur bespaart dankzij haar unieke systeem veel kostbare ruimte, maar is ook bedrijfszeker, veilig en fluisterstil. De OVERLAP garagedeur is speciaal ontworpen voor de garage van de particulier, stijlvol vormgegeven met perfecte afwerking aan de buitenzijde én aan de binnenzijde.

Deur die zweeft

OVERLAP maakt geen gebruik van veren die strak gespannen moeten blijven zoals bij een sectionaaldeur, maar van contragewichten in de staanders aan weerszijden van de deur. Daardoor kent de deur nauwelijks slijtage en is deze in hoge mate bedrijfszeker en stil. De motor is onzichtbaar verwerkt in het systeem boven de deur. Bovendien zijn geen rails of geleiders nodig aan het plafond. De garagedeur zweeft als het ware in het interieur als deze geopend is. Dat is niet alleen heel praktisch en ruimtebesparend, maar is ook bijzonder fraai.

Keuze uit materialen en afwerking

De OVERLAP deur is verkrijgbaar in een 75mm houten variant op stalen frame met diverse afwerkingen in lak en vernis. Deze deur heeft een waarde van U = 1 W/m2K. Daarnaast is OVERLAP ook verkrijgbaar met 40 mm PU sandwich panelen.

Informatie

CARROOM, de importeur van OVERLAP in Nederland.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CARROOM.

« Nieuws overzicht