SOFTLINE 70 MB: energieverbruik omlaag, wooncomfort omhoog

Nieuw: klimaatbeheersing via het kozijn.

Energieverbruik verlagen én wooncomfort verhogen? Dat kan met SOFTLINE 70 MB (Multibox) van VEKA. Dit dubbele kozijnsysteem is uniek voor Nederland.

Het biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor kostenbesparing en klimaatbeheersing in woon- en werkomgeving.

Boxvormig

SOFTLINE 70 MB is een boxvormig kozijnsysteem dat een binnen- en een buitenraam heeft. Het buitenraam is leverbaar in vele uitvoeringen, bijv. dubbel te vouwen en naar één zijde te schuiven, horizontaal of draaiend te openen of gecombineerd met louvre shutters. Het systeem kan worden opgebouwd met bestaande VEKA-componenten.

Klimaatbeheersing en comfort

SOFTLINE 70 MB maakt het mogelijk om de opening in de muur actief te benutten voor klimaatbeheersing. Afhankelijk van het seizoen kan men warmte buitensluiten of binnenlaten. Met als resultaat: verhoging van het comfort in de woon- en werkomgeving plus energiebesparing.
In de optimale situatie kan met SOFTLINE 70 MB een Uw-waarde tot en met 0,521 W/m2 K worden gerealiseerd.

Verrijking Nederlandse bouwpraktijk

Naast kostenbesparende klimaatbeheersing biedt het dubbele kozijnsysteem aantrekkelijke bijkomende voordelen. In de ruimte tussen binnen- en buitenraam kunnen bijvoorbeeld elektronische ventilatie- en/of zonneweringsystemen ingebouwd worden. Ook van belang: het dubbele kozijnsysteem beschermt effectief tegen insecten.

 
Met SOFTLINE 70 MB introduceert VEKA interessante opties in de Nederlandse bouwpraktijk. Hoe kunnen deze opties optimaal worden benut? Daarover gaat VEKA graag in gesprek met architecten, bouwers en installateurs.

 
Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Adriaan Hakkert (AHakkert@veka.com).

« Nieuws overzicht