SUPAFIL E-calculator app maakt opbrengst woningisolatie inzichtelijk

Knauf Insulation introduceert innovatieve app: SUPAFIL E-calculator.

Knauf Insulation realiseert oplossingen die bijdragen aan het ontwikkelen van aangename woon/werkomgevingen. Als één van de wereldmarktleiders binnen de sector levert het bedrijf innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen.

 
Knauf Insulation brengt in het verlengde hiervan een vernieuwende gratis app die vanaf heden beschikbaar is: de SUPAFIL E-calculator. Hiermee kunnen gebruikers op eenvoudige wijze op basis van eigen inbreng van gegevens de mogelijke energiereductie, kostenbesparing en terugverdientijd met het oog op woningisolatie met SUPAFIL inblaaswol berekenen.

SUPAFIL inblaaswol

SUPAFIL inblaaswol bestemd voor (na-)isolatie van spouwmuren, vloeren en hellende daken is onbetwist marktleider. Gebruik van SUPAFIL zorgt voor lagere energierekeningen, hoger wooncomfort en verbetert snel het energielabel van woningen.

 
SUPAFIL isolatie wordt binnen één dag aangebracht en zorgt voor een waardevermeerdering van de woning. Voor het gebruik van het isolatiemateriaal is geen bouwvergunning nodig. Breekwerk is overbodig en het aanzicht van de gevel blijft ongewijzigd. SUPAFIL wordt aangebracht door gespecialiseerde en door Knauf Insulation erkende SUPAFIL verwerkers. Het isolatiemateriaal bestaat uit 80% gerecycled glas zonder chemische bindmiddelen.

 
De SUPAFIL app is gratis te downloaden in de App Store. Bereken zelf razendsnel de energiekostenbesparing en terugverdientijd.

Over Knauf Insulation

Knauf Insulation is actief op het gebied van isolatieoplossingen. Speerpunten zijn energiebesparing, duurzaamheid, brandveiligheid en akoestische prestaties voor zowel nieuwbouw als renovatietoepassingen.

 
Knauf Insulation - als onderdeel van het Duitse familiebedrijf Knauf - produceert mineraalgebonden houtwolpanelen, glaswol met ECOSE® Technology, steenwol, XPS, inblaaswol en het groendaksysteem Urban Scape.

 
Meer informatie: www.knaufinsulation.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie