Armstrong presenteert Effects on Metal op ARCHITECT@WORK

Armstrong plafonds toont op 23 en 24 april a.s. nieuwe collectie.

Hiermee krijgen metalen plafonds eenvoudig een bijzondere uitstraling. De beschikbare effecten zijn Wood, Chroom en Brons. Bezoek Armstrong tijdens ARCHITECT@WORK op beursstand 164 en ontdek de mogelijkheden.

Metalen plafonds met ‘special effect’

Om verschillende redenen kan een metalen plafond de voorkeur hebben. Een houten plafond is bijvoorbeeld niet geschikt in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid. Een metalen plafond heeft naast een hogere relatieve vochtbestendigheid van 95% ook een langere levensduur en is makkelijker te reinigen.

 
Armstrong heeft Effects on Metal ontwikkeld om een interieur de juiste sfeer te geven mét de voordelen van een metalen plafond. Een warme, natuurlijke en elegante uitstraling van hout creëren? Dan is het effect ‘Wood’ - verkrijgbaar in de tinten Es, Eik, Rood Eik, US Kersen en US Walnoot – de ideale oplossing.
Liever een industriële uitstraling voor kantoor, winkel of hotel? Kies dan voor de effecten ‘Chroom’ of ‘Brons’.

Over Armstrong

Armstrong Plafonds is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider van hoogwaardige akoestische plafondsystemen.
Armstrong Plafonds biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve ontwerpoplossingen van plafonds in mineraal, kunststof, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie