Trespa® Meteon® assortiment wordt uitgebreid met tijdloos grijs

Duurzaam ontwerp, tijdloze uitstraling.

Trespa gaat Trespa® Meteon®, het populaire assortiment duurzame exterieurplaten, uitbreiden met 6 opvallende grijze houttinten.

Trespa heeft met meer dan 100 architecten in 10 landen overlegd en dit is het directe gevolg daarvan. De nieuwe grijze houttinten combineren duurzaam ontwerp met tijdloze uitstraling die architecten graag in hun werk voor hun cliënten willen overbrengen.

Lange levensduur

De nieuwe grijze houttinten, te vinden op new.trespa.com, zijn ontworpen om zowel de leeftijd als de uitstraling van een gebouw te beïnvloeden. Zij combineren de prachtige uitstraling van natuurlijk hout met de solide duurzaamheid waarmee de producten van Trespa® steevast geassocieerd worden en vormen een ingetogen en tegelijkertijd uitgesproken esthetische aanvulling op elk gebouw.

 
Evenals alle andere producten van Trespa zijn deze nieuwe kleuren uitgebreid op weers- en UV-bestendigheid getest. Het product heeft een gesloten oppervlak en is daardoor glad en gemakkelijk schoon te maken. Drieduizend uur blootstelling aan een verweringssimulatie hebben de bijzondere prestaties van dit product aangetoond en vormen de waarborg dat dit product overal ter wereld een lange levensduur heeft. Daarom verleent Trespa onder specifieke voorwaarden tien jaar garantie op het hele assortiment.

De kracht van grijs

De bijzondere impact van grijstinten in een exterieur is alom bekend. Daarom is grijs blijvend populair bij architecten overal ter wereld. De grijze houttinten die nu aan het Trespa® Meteon®-assortiment zijn toegevoegd zijn bewust ontworpen om zich van de massa te onderscheiden. Ze hebben een mat oppervlak dat bijzonder aanvoelt, met een nerfontwerp waarmee het patroon van natuurlijk hout perfect wordt nagebootst. En omdat ze ontworpen zijn om de totaalvisie van de architect aan te vullen, sluiten ze naadloos aan op andere gevelelementen, zoals deuren en raamkozijnen.

 
Ontdek de kracht van grijs op new.trespa.com en bestel uw monsterpakket.

 

« Nieuws overzicht