Nieuwe SAB-Carrier panelen combineren bouwgemak met esthetische variatie

Ideale draagconstructie voor bouwgemak en esthetische variatie.

Wederom kan SAB een belangrijke uitbreiding aankondigen met betrekking tot haar sandwichpanelen: de nieuwe SAB-Carrier sandwichpanelen.

SAB brengt een serie sandwichpanelen op de markt die zijn ontworpen om te dienen als draagconstructie van een extra schil van SAB (esthetische) profielplaten, plankprofielen of bijvoorbeeld een Kalzip FC systeem. Andere producten en systemen zijn mogelijk in overleg met SAB.

Isolatie en uiterlijk

Op deze manier kan een nieuw gebouw met panelen snel en eenvoudig goed geïsoleerd en wind- en waterdicht gemaakt worden en kan vervolgens in alle rust een fraai en gevarieerd uiterlijk gecreëerd worden.

Verschillende uitvoeringen

De SAB-Carrier panelen worden geproduceerd met een verhoogde schuimhechting en een dikkere stalen buitenplaat. Een goede bevestiging van de SAB omega’s op de sandwichpanelen is uiteraard belangrijk. De SAB-Carrier panelen zijn verkrijgbaar in verschillende gangbare uitvoeringen en herkenbaar aan het gele dichtbandpapier in de voeg.

Projectvoorbeelden

SAB helpt u graag met het juiste advies zodat een prestatiegarantie van 10 jaar op het systeem kan worden verkregen. Enkele projecten waarbij het systeem al toegepast is of binnenkort worden gemonteerd: Filmmuseum EYE in Amsterdam, Merwetank in Gorinchem, Zwembad in Hardenberg, Zwembad in Zutphen, Thialf IJsstadion Heerenveen en Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie