DucoBox is stilste én slimste afvoerbox van Europa

DucoBox Silent doet fluisterstil haar werk dankzij de dubbele wand.

Duco Ventilation & Sun Control levert deze intelligente afvoerventilator in twee varianten: de DucoBox Silent en de DucoBox Focus.

DucoBox Silent: fluisterstil

De DucoBox Silent zorgt voor een centrale afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht. Bij dit type kan men kiezen uit boxsensoren of ruimtesensoren, allebei op basis van CO2- en/of vochtmetingen.
De ruimtesensoren zorgen voor een meting direct bij de bron. De boxsensoren worden in een specifieke kanaalopening van de afvoerbox geklikt en maken de ruimtesensoren dus overbodig.
Duco hield bij de ontwikkeling van de afzuigventilator sterk rekening met de akoestische prestaties. Met een geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast (bij een debiet van 350 m3/h) werkt de DucoBox Silent fluisterstil! Bovendien levert het Silent Plus-pakket, een extra akoestische demping op tot 3 dB!
De DucoBox Silent is van toepassing binnen het Duco CO2 System en het Duco Comfort System.

DucoBox Focus: slimst

De DucoBox Focus beschikt, dankzij de uitbreiding met een intelligent sturingsbord, over de mogelijkheid om een gepatenteerde regelkleppen te voorzien in de afvoerbox zelf. Elke klep kan optioneel voorzien worden van een CO2- of vochtsensor voor een meting IN de luchtstroom.
Het is ook mogelijk om een sensorloze klep te integreren. De afvoerdebieten van alle kleppen zijn standaard ingesteld volgens de geldende eisen, maar zijn handmatig door de installateur aan te passen.
De regelkleppen zorgen voor de afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht daar waar nodig én in de juiste hoeveelheid. Zodra het binnenklimaat weer optimaal is, sluiten de kleppen zich opnieuw met als gevolg: optimale energiebesparing.
De DucoBox Focus is van toepassing binnen het Duco Comfort Plus System en het DucoTronic (Plus) System.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie