Beveiligingsniveaus voor indeling van kelder, garage of berging

Troax zorgt voor hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

Met verschillende beveiligingsniveaus en een aantal verschillende sloten en deurontwerpen, krijgt u een bergingssysteem dat geschikt is voor bijna alle gebouwen.

Beveiligingsniveaus

Troax gaaspanelen zijn effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een frisse omgeving met goede ventilatie. Ze kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Ze kunnen ter plaatse aangepast worden op maat van uw ruimte, bijv. bij hellende plafonds op zolder.
Bovendien kunt u de beveiligingsniveaus van onze 3 systemen met elkaar combineren: een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden.


  • Troax Classic - een instapvariant voor ruimtes waar al een goede externe beveiliging is;
  • Troax Mediumpaneel - een sterkere variant voor ruimtes met middelmatige beveiliging;
  • Troax Safe - sterkste variant voor inbraakgevoelige ruimtes.

 
Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, heeft Troax panelen in volle plaat. Het is een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming. URSP kan makkelijk gecombineerd worden met andere typen gaaspanelen voor opslagruimtes.

 
Troax levert ook fietsenstallingen met golfplaten dak. Deze zijn verkrijgbaar in standaardmaten, maar kunnen ook op uw maat geleverd worden.

Diverse RAL-kleuren

Standaard worden onze materialen voorzien van een grijze epoxy poedercoating in RAL 7037. Voor buitentoepassingen hebben wij een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant. Op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

 

« Nieuws overzicht