Aluminium muurafdekkappen en balusters van uitzonderlijke hoge kwaliteit

Uitgebreid productassortiment aluminium bouwproducten van Roval Aluminium.

Tot het uitgebreide productassortiment aluminium bouwproducten van Roval Aluminium behoren onder meer muurafdeksystemen in combinatie met balusters. De muurafdeksystemen met balusters worden o.a. toegepast op balkons, loggia’s en dakterrassen.

Enerzijds uit functionele overwegingen (veiligheid), anderzijds uit esthetische overwegingen: Roval’s muurafdekkappen zorgen voor een zeer strakke en duurzame randafwerking.

Muurafdeksystemen

De muurafdeksystemen van Roval Aluminium hebben een uitzonderlijke hoge kwaliteit. Mede dankzij het unieke klangensysteem, een gepatenteerde uitvinding van Roval, die onder meer zorgt voor een schroefloze, zeer gladde én razendsnelle bevestiging.

 
In vergelijking met andere systemen zijn de muurafdeksystemen van Roval duurzamer, vergen nauwelijks onderhoud en ze gaan een aluminiumleven lang mee.

Balustersystemen

Ook de balustersystemen van Roval hebben diezelfde, uitzonderlijk hoge kwaliteit. De balusters zijn in de muurafdekkap verzonken zodat er duidelijk één fraai geheel ontstaat. Er zijn geen schroeven te zien, wat de esthetische uitstraling sterk bevordert. De muurafdeksystemen met balusters worden zowel toegepast in nieuwbouw- als renovatie en herbestemmingsprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw.

 
De balusters van Roval Aluminium komen ook optimaal tot hun recht als afwerking op transparante panelen voor optimaal doorzicht op bijvoorbeeld balkons.

 
Afhankelijk van de wensen van de architect of opdrachtgever is er voor balusters als afwerking, keuze uit een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige handrail. Zelfs voor de onderkant van die handrail kan met kiezen uit 2 vormen: recht of rond.

 
Roval Aluminium levert de balustersystemen in allerlei maatvoeringen en RAL-kleuren of blank geanodiseerd.

www.roval.eu

 

« Nieuws overzicht