SAB-profiel levert nieuwe binnendoos SAB B140/600

Binnendoos onderdeel van gevelopbouwsysteem ontwikkeld i.s.m. Isover.

In samenwerking met Isover is er voor gevelopbouwsystemen een oplossing ontwikkeld met een Rc > 4,5 m2K/W. Hiermee voldoet het systeem aan de laatste eisen van het Bouwbesluit.

Cladipan 31

SAB-profiel heeft hiervoor een binnendoos SAB B140/600 toegevoegd aan het uitgebreide assortiment binnendozen dat al verkrijgbaar was. Isover heeft daarvoor de nieuwe extra stevige glaswolisolatie Cladipan 31 ontwikkeld. Dit opbouwsysteem voor de gevel, bestaande uit een binnendoos SAB B140/600 met Cladipan 31 is ideaal voor gebouwen met hoge brandeisen of eisen aan de akoestiek. Het maakt hierbij niet uit of de buitenplaat horizontaal via omega’s, of verticaal via directe bevestiging gemonteerd wordt.

Geluidsisolatie

Naast de brandveiligheid van het systeem is een ander belangrijk voordeel de geluidsisolatie. Of het nu gaat om een beperking van de geluidsoverdracht of van nagalm binnen een ruimte, met Cladipan 31 zit u altijd goed. Door de structuur van de glaswol behaalt het zelfs een Rw van 50 dB voor geluidsisolatie.

Voor alle akoestische eigenschappen: download het productblad op de productpagina van Cladipan 31.
Tot slot draagt de glaswol toepassing bij aan een hoge score in de categorie ‘Materialen’ in het BREEAM-NL systeem voor duurzaamheid.

Kenmerken

Natuurlijk is de SAB Binnendoos ook direct leverbaar met dichtband voor betere luchtafdichting, hogere isolatiewaarde en meer comfort in het gebouw. Minimum lengte 1,8 meter en maximum lengte 18 meter. Productcertificaat en belastingtabellen via download op de SAB-website.

 
Door toepassing van Isover Cladipan 31 in de binnendoosconstructie profiteert u bovendien van de vertrouwde voordelen van glaswol: eenvoudige verwerking, optimale akoestische en brandveilige prestaties en duurzaamheid.
Voor meer info over Cladipan 31 zie de Isover site.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie