Zoontjens zorgt voor stabiliteit op dakterrassen

Randafwerking belangrijk onderdeel daktegelsysteem Zoontjens.

Schuivende tegels op dakterrassen kunnen leiden tot schade, lekkages of valpartijen. Daarom is een daktegelsysteem minstens zo belangrijk als de tegel zelf. Een goed systeem zorgt ervoor dat tegels zowel horizontaal als verticaal geen kant op kunnen.

Vastliggen

Zoontjens biedt voor al haar tegels een bijpassend systeem. De tegels met nokken of juist uitsparingen passen precies in hun bijbehorende systeem, waardoor ze vast komen te liggen. Andere tegels worden gelegd in combinatie met een fixplate met opstaande rand, waardoor ze aan de randen worden opgesloten.

Randzonesysteem

In combinatie met DNSĀ® wordt er gewerkt met de randzonevoet die een platte zijde heeft om dichter tegen de rand te zetten. De randzoneschijf wordt voorzien van een verstelbare randzonestrip die te gebruiken is in 2 hoogtes, afhankelijk van de dikte en grootte van de tegel. Dit randzonesysteem ondersteunt de tegels en zorgt voor stabiliteit bij muren of ander opgaand werk.

 
Meer over strak en vlak dakoppervlak met DNSĀ®.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie