Sterke PCI Periplan Multi egalisatiemortel is breed inzetbaar

PCI heeft de groep egalisatiemortels met de naam Periplan uitgebreid met een multitalent: PCI Periplan Multi.

Niet alleen onder tegels en vloerbedekking, maar ook als mechanisch belastbare eindafwerkingslaag kan deze worden toegepast in zowel particuliere als industriële ruimtes, zowel binnen als buiten.

De na zeven dagen bereikte hechtsterkte van 40 N/mm² maakt de vezelversterkte egalisatiemortel goed bestand tegen mechanische belasting, zodat deze kan worden ingezet in zowel woningen, ook bij vloerverwarming, als in bedrijfsruimtes, zoals garages en werkplaatsen.

Eenvoudige verwerking

Het aanmaken en verwerken PCI Periplan Multi is eenvoudig. De uit slechts één component bestaande mortel wordt met water aangemaakt en is daarna goed vloeibaar en zelfnivellerend. Verwerking kan handmatig of door middel van verpompen plaatsvinden in een laagdikte van 3 tot 40 mm.
De mortel is al na 4 uur beloopbaar. Als geen keramiek of vloerbedekking wordt aangebracht, kan zo nodig na 24 uur een verzegelingslaag worden aangebracht.
PCI Periplan Multi is verpakt in zakken van 25 kg en verkrijgbaar bij de professionele bouwmaterialenhandel.

 
Meer informatie: www.PCI-Afbouw.nl

 < /p>

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie