WARMWELL is het adres voor binnen- en buitenverwarming

WARMWELL is leverancier van duurzame elektrische verwarmingsoplossingen.

Al onze producten worden in Europa vervaardigd. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen aan. Elektrische vloerverwarming van WARMWELL bespaart energie en is zeer economisch in gebruik.

Kortom: sustainable, electric heating!

Ons assortiment

De GREEN ELECTRIC MAT is dé verwarming voor het duurzaam verwarmen. Twee identieke verwarmingskabels in één kabel, kunnen onafhankelijk van elkaar in- en uitgeschakeld worden. Alleen bij behoefte aan meer warmte kan men de Reserve verwarmingskabel inschakelen. Het bespaart energie en het is zeer economisch in gebruik. De mat wordt in een tegellijm laag geïnstalleerd. Ideaal voor renovatie en nieuwbouw!
De vloer kan dienen als een tijdelijk opslagmedium.

Droogbouwsysteem voor laminaat, parket en houten vloer

Het nieuwe droogbouw systeem van WARMWELL ‘ProfessionalWarm’, zet een nieuwe maatstaf voor warmte, opbouwhoogte en installatie.
ProfessionalWarm biedt door zijn unieke verwarmingsmattenconcept, een homogene warmteverdeling en verwarmt binnen enkele minuten de ruimte. De matten bestaan uit glasweefselgaas met een bekleding van aluminium. De verwarmingskabels zijn met ca. 2,5 mm extreem dun en passen zich probleemloos aan het isolatiemateriaal aan en verschuiven niet.
Ideaal voor renovatie, nieuwbouw en, mocht u ooit verhuizen, ook zeer gemakkelijk te demonteren.

Plug & Play - betrouwbaar en vorstvrij

De FrostyControl is ontwikkeld voor het verwarmen van metalen of kunststof waterleidingen die gevaar lopen op bevriezing, tot een temperatuur van 20°C. Het systeem is zelfcontrolerend, d.w.z. bij gevaar op vorstschade schakelt het systeem zichzelf in en voorkomt zo vorstschade.
All in one: makkelijk, snelle montage.

Veilige verkeersoppervlakten, sneeuw en ijsvrij

Makkelijk te monteren en eenvoudig in gebruik.

Voetpaden, bruggen, (garage-)opritten, buitentrappen, toegangswegen ziekenhuizen, helikopter-landingsplaatsen; kortom: stuk voor stuk grote verkeersoppervlaktes die in de winter continue sneeuw en ijsvrij gehouden moeten worden voor de veiligheid van het loop- en rijverkeer.
Voor deze moeilijke taak biedt WARMWELL betrouwbare, elektrische buitenverwarming aan voor gebruik in beton, zand of als dekvloer. Tijdens werking zorgen de matten dat ijs en sneeuw smelt, en voorkomen de vorming ervan.

 

« Nieuws overzicht