DE WIT Ventilatoren: nu meer voorraad en testfaciliteiten

DE WIT ventilatoren samen met DE WIT datacenterkoeling verhuisd naar groter pand binnen Amersfoort.

Het bedrijf beschikt nu over meer producten op voorraad en heeft eigen assemblage en testfaciliteiten. Dit was hard nodig omdat de laatste tijd er nog meer behoefte is onder installateurs om producten snel in huis te hebben.

Grotere voorraad

De vraag naar hoogwaardige ventilatoren en ventilatiesystemen is de laatste tijd hard toegenomen; vooral industrie gerelateerde ventilatoren, met name de kunststof variant. Nu is het tijd om nog sneller te leveren en dat lukt door de grotere voorraad en op maat assemblage.

Breed scala

DE WIT ventilatoren levert sinds 2011 een breed scala aan hoogwaardige ventilatoren voor de professionele installateur in de industrie-, utiliteits- en OEM- markt. Een ventilator is een product op maat dat voor elke situatie kan worden samengesteld. Het uitgebreid testen levert producten op die minder aanpassing achteraf en minder onderhoud nodig hebben.

Verhuizing

DE WIT timmert hard aan de weg. Er zijn meer aanvragen en er is meer activiteit op de installatiemarkt. Het bedrijf begon tijdens de economische crisis. Ondanks dat is het bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en moest zelfs verhuizen. DE WIT verwacht veel van 2016/2017.

Technische ontwikkelingen

Iedereen bij DE WIT is goed op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op ventilatiegebied. Het team bestaat uit experts met jarenlange ervaring en jonge, leergierige techneuten.

 
Er is een platte organisatiestructuur, waardoor het bedrijf flexibel is. DE WIT bereidt zich voor op de toekomst door direct te investeren in goede opleidingen voor het personeel. Het bedrijf onderscheidt zich door expertise en ervaring in het werken met hoogwaardige technische oplossingen.

 
Ook de bereikbaarheid van het bedrijf is belangrijk. DE WIT heeft bijvoorbeeld haar assortiment op nieuwe websites gezet. Gebruikers krijgen een goed inzicht waarover het bedrijf nu beschikt.

 
‘Expertise’ en ‘capaciteit’ zijn belangrijk voor DE WIT. Het plan is, nu alle faciliteiten er zijn, om in huis technische seminars te houden op de nieuwe, grotere locatie in Amersfoort.

 
DE WIT levert ventilatoren van gerenommeerde merken als Östberg, Ferrari Ventilatori, Wolter en Mietzsch. DE WIT ventilatoren maakt deel uit van DE WIT groep, waaronder ook DE WIT datacenterkoeling valt.

« Nieuws overzicht