Producten Caparol zorgen voor wooncomfort en duurzaam gevelonderhoud

Caparol biedt meerdere opties om een thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen.

De gevel is het gezicht van een huis, kantoor, school of bedrijfspand. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming.

Op steeds meer gebouwen zorgen gevelisolatiesystemen voor deze bescherming, of te wel voor duurzaam gevelonderhoud. Thermische gevelisolatiesystemen bestaan al meer dan 50 jaar en zijn inmiddels flink ingeburgerd in heel Europa.

 
Hierbij worden isolatieplaten aangebracht op de buitenzijde van de gevel om zo de isolatiewaarde van de woning te optimaliseren, voor zowel voor nieuwbouw als renovatie. Gevelisolatiesystemen zorgen voor wooncomfort, een behaaglijk binnenklimaat en een aanzienlijke energiebesparing.

Duurzaam

Duurzaam gevelonderhoud heeft uiteenlopende aspecten. Met de gevelisolatiesystemen van Caparol kies je niet alleen voor economisch voordeel, maar ook voor een fraaie gevel, die gedurende lange tijd schoon en kleurstabiel blijft:

Caparol biedt meerdere opties om een thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral de soms stevige impact van zijn omgeving kunnen weerstaan.

 
Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie