Rodeca maakt licht doorlatende gevel mogelijk

Rodeca is gespecialiseerd in ‘waarde toevoegen’ aan licht doorlatende bouwelementen.

Rodeca GmbH in Duitsland is naast fabrikant van polycarbonaat elementen altijd betrokken bij de toepassing van haar producten.

Kaderprofielen, afdichtingen, deur- en raamsystemen zijn, sinds de oprichting in 1971, een integraal onderdeel van het totale concept. 
Nadat een nieuwe generatie architecten met name in Nederland de unieke mogelijkheden van de Rodeca systemen had ontdekt is, om deze markt beter te kunnen bedienen, in 1997 Rodeca Systems BV opgericht.

Doorontwikkeling

Van meet af aan is Rodeca Systems BV een vooruitgeschoven post binnen de Rodeca familie geweest. Vooral het feit dat Rodeca in Nederland de applicatie op zich nam, bracht veel kennis in huis. Bovendien ontstond er nog directer contact met ontwerpers die rechtstreeks hun wensen in konden brengen die vervolgens tot doorontwikkeling van producten en accessoires leidden.

 
Transparant

Rodeca licht doorlatende bouwelementen zijn onovertroffen in duurzaamheid, onderhoud, flexibiliteit, betaalbaarheid, maatwerk en isolerende werking. De ontwikkeling staat niet stil; 20 jaar geleden werd het nog bijzonder gevonden om een gevel van een magazijn volledig transparant te maken. Nu worden Rodeca elementen ook in woningen en sporthallen prominent toegepast.

 
Rodeca is gespecialiseerd in ‘waarde toevoegen’ aan licht doorlatende bouwelementen. Dit kan door de integratie van ramen en deuren in de gevel en productie in elke gewenste kleur. LED's kunnen worden gebruikt om van de gevel een baken in het duister te maken. Een aanvullende mogelijkheid is om een gebouw een eigen identiteit te geven door het printen van een foto of afbeelding op de elementen. Een variatie hierop is uw logo of tekst op de panelen aan te brengen om uw eigen identiteit te illustreren. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

 
Neem contact op met Rodeca als u iets bijzonders wilt of als u wilt weten of uw ideeën realiseerbaar zijn.

« Nieuws overzicht