Duurzaam Perla OP 0.95 plafond zorgt voor juiste akoestiek

Armstrong is continu bezig met de ontwikkeling van duurzame plafondsystemen.

Offshore multinational in de olie- en gasindustrie Bluewater zocht een duurzame huisvesting en vond deze op Park 20|20, het eerste Cradle to Cradle® geïnspireerde full service kantorenpark ter wereld.

Armstrong Plafonds leverde voor het hoofdkantoor het Cradle to Cradle® Silver-gecertificeerde Perla OP 0.95 plafondsysteem.

Ontworpen met de toekomst in gedachten

Het nieuwe kantoorpand van Bluewater is een ontwikkeling van Delta Development, VolkerWessels en Reggeborgh. Voor deze partijen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Delta Development Group: “Op het gebied van duurzaam bouwen en ontwerpen, speelt Cradle to Cradle® een belangrijke rol: afval is voedsel. Wij geven de voorkeur aan plafonds van Armstrong omdat deze Cradle to Cradle®-gecertificeerd zijn.”

Perla OP 0.95

Armstrong is de eerste plafondfabrikant ter wereld met een complete lijn aan Cradle to Cradle®-gecertificeerde producten. Het Perla OP 0.95 plafond in het bedrijfspand van Bluewater heeft de classificatie ‘Silver’. Dit betekent onder meer dat de plafondtegels 100% recyclebaar zijn.

 
Maar recycling is niet het enige criterium om het certificaat te behalen. Ook veilige en gezonde materialen, herbruikbare energie, herbruikbaarheid van water en maatschappelijk verantwoord ondernemen moeten goed geregeld zijn.

 
Perla OP 0.95 draagt bij aan een gezond binnenklimaat door de juiste akoestiek, luchtkwaliteit en de hoge lichtreflectie. De combinatie van expertise en een goede samenwerking tussen Armstrong en de betrokken partijen hebben bij Bluewater tot een duurzame oplossing geleid.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie