SlimFort gevelisolatiesysteem geschikt voor vrijwel alle gevelbekledingen

Gehele gevelconstructie in slechts 3 simpele verwerkingsstappen te realiseren.

Met SlimFort® is een tot 50% snellere montagetijd, een tot 75% besparing op hout en tot 30% dunnere gevelopbouw mogelijk. Het systeem kan nu dankzij een samenwerking met fischer vrijwel met elke gewenste bekleding worden afgewerkt.

3 Simpele stappen

SlimFort® is een gevelisolatiesysteem van IsoBouw waarmee de gehele gevelconstructie is slechts 3 simpele verwerkingsstappen gerealiseerd wordt: SlimFort®-platen vastschroeven, houten stelwerk plaatsen en gevelbekleding monteren.

 
Het meest kenmerkende aan SlimFort® zijn de 4 geïntegreerde metalen beugels. Dankzij deze beugels kan het systeem eenvoudig en snel gemonteerd worden en ontstaat er een aaneengesloten isolatielaag zonder koudebruggen.

 
Het stellen van het regelwerk wordt kinderlijk eenvoudig en de essentiële ventilatie wordt zonder extra handelingen automatisch gerealiseerd. Ervaring leert dat de verwerking tot 50% sneller gaat dan bij de traditionele bouwwijze.

SmartLight geveldraagsysteem

Speciaal voor SlimFort® ontwikkelde fischer het aluminium geveldraagsysteem fischer SmartLight. Met fischer SmartLight kan SlimFort® nu ook toegepast kan worden bij open gevelsystemen (End Use, Eurobrandklasse B-s1, d0).

 
Deze combinatie van een innovatief isolatiesysteem met het ‘pre-engineered’ geveldraagsysteem is ijzersterk en uniek. Met beide producten realiseert u een zeer hoogwaardige en duurzame achterconstructie.

Kenmerken
  • net zoals de SlimFort® isolatieplaten is fischer SmartLight een ‘plug & play’-systeem;
  • de gehele constructie kan door één persoon geïnstalleerd worden;
  • de fischer SmartLight aluminiumprofielen zijn eenvoudig te stellen en kunnen doorgekoppeld worden met unieke profielverbinders;
  • fischer SmartLight is verkrijgbaar bij de bouwmaterialenhandel in praktische lengtes voor eenvoudig gebruik en verwerking.

Bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie