Steni plaatmateriaal biedt voor ieder ontwerp een passende oplossing

Steni Benelux en de ‘Sea of Surfaces’.

Het leveringsprogramma van Steni laat zich het best omschrijven als een ‘Sea of Surfaces’. Keuzes kunnen worden gemaakt in een schier oneindig aantal unikleuren als ook prints, waarbij gecombineerd kan worden in 3 glansgraden.

 
Texturen variëren van glad tot en met een grove natuursteen. Hoeken kunnen worden uitgedetailleerd met vaste L- of U-elementen om de gevel nog meer volume te geven. Montagetechnisch zijn er altijd oplossingen zowel zichtbaar als onzichtbaar.

Zoektocht

Naast het product is er ook de mens. In uw zoektocht naar oplossingen kan Steni u begeleiden vanaf schetsfase tot aan montage. Steni kan zorgdragen voor commerciële en technische documentatie, standaard en projectmatige bemonstering. Steni staat voor u klaar om een professioneel 1 op 1 gesprek aan te gaan, zowel in algemene zin als projectgericht.

 
Ook voor grotere groepen organiseert Steni een inspirerende presentatie bij u of op locatie. In het geval van renovatie kan Steni in nauwe samenwerking met het projectteam en het ‘in-house’ technische team van Steni een serie van visualisaties realiseren om te laten zien hoe de esthetica verandert door het aanpassen van paneelindeling, lay-out dan wel oriëntatie en kleurenschema.

 
Daag ons uit en verbaas u over onze ‘Sea of Surfaces’ en enthousiaste professionaliteit.

Referentie projecten
« Nieuws overzicht